Mâine, 25 octombrie, Tribunalul Dâmbovița își deschide porțile

Pe 25 octombrie se celebrează Ziua Europeană a Justiției Civile, iar Tribunalul Dâmbovița dorește să fie alături de cetățeni, astfel că organizează Ziua Ușilor Deschise, începând cu ora 10, până la ora 14.

Ziua Europeană a Justiției Civile are ca scop informnarea cetățenilor cu privire la drepturile pe care le au și furnizarea informațiilor necesare exercitării lor, în vederea corectei înțelegeri a sistemului judiciar.

Tribunalul Dâmbovița își deschide porțile pentru elevi, studenți, jurnaliști, reprezentanți ai societății civile, dar și pentru toți cei care doresc să cunoască specificului activității instanțelor, dorind să reamintească tuturor că justiția este un serviciu public transparent și un act liber.

Așadar, mâine vor putea fi vizitate compartimentele de specialitate cu prezentarea atribuțiilor acestora, se va explica celor prezenți circuitul unui dosar, precum și etapele procesuale până la soluționarea unei cauze. Totodată, participanților le vor fi oferite ghiduri de orientare juridică, modele de diverse cereri și broșuri de prezentare a instituției.


Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro