Lume, lume, să vezi şi să nu crezi! Soţia primarului de la Hulubeşti vrea să fie primăriţă la Găeşti!

Distribuie:

 

 Încurcate sunt căile Domnului, dar mai încurcate ale politicii! Cu câteva luni în urmă, controversatul primar al Hulubeştiului, democrat-liberalul, Adrian Chiriţă, se declara candidat la primăria oraşului Găeşti, din parte UNPR. N-a fost să fie însă, UNPR-ul judeţean negând vehemnet apartenenţa primarului la partidul lor. Aşa că rătăcitorul s-a întors “acasă”, atât la propriu în comuna pe care o păstoreşte, cât şi la figurat, candidand în iunie din parte PDL.

Familia Chiriţă, nu a uitat însă ambiţiile urbane. Pe 8 martie, Florentina Chiriţă  a venit cu “arme şi bagaje”, adică flori şi eşarfe la Găeşti, pentru a le oferi doamnelor din oraş. Un gest frumos, dar cu adânci conotaţii electorale. Dacă soţul s-a resemnat rămânând la candidatura rurală, soţia vrea să fie, nici mai mult, nici mai puţin, decât primăriţă de oraş. Pe 7 martie, Florentina Chiriţă şi-a mutat domiciliul, iar pe 8 martie şi-a luat partid! Adică a susţinut sus şi tare că va candida la Găeşti din partea PP DD a cărei preşedintă interimară este, ca urmare a decizie luate de liderul judeţean, Florin Antoniu.

Eh, aici începe circul! Pentru că organizaţia locala PP DD, condusă de Ilie Neagu nu ştia nimic de “coana” Chiriţă, ba chiar nici Antoniu nu avea habar de decizia lui. Contactat telefonic acesta a declarat că Florenţina Chiriţă este, de două luni şi jumătate membru al PP DD (deci nu preşedinte interimar), şi, în ceea ce priveşte Găeştiul, este doar un potenţial candidat, în cursa internă fiind înscrişi şi alţii.

Mai interesant este însă motivul pentru care “coana” Chiriţă vrea la primărie. Tranzitează zilnic localitatea, de două ori pe zi şi…i se pare că lucrurile stau pe loc. Or fi de vină legile fizicii?

http://www.youtube.com/watch?v=7zluC6aRsFQ

Imagini Cronica Găeştiului

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro