Liderul UNPR Dâmboviţa: „Lideri politici centrali urcă pe cadavrul poliţistului pentru a ajunge la putere”

    Tragedia în urma căreia un poliţist din coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea şi-a pierdut viaţa într-un accident, după ce motocicleta pe care o conducea a căzut într-o groapă săpată în asfalt, a aprins, din nou, scena politică. Opoziţia cere public demisia lui Oprea, în urma acestei tragedii, în timp ce liderii PSD nu au făcut declaraţii în acest sens, iar liderii UNPR declară că aşteaptă rezultatele anchetei.

   Dumitru Miculescu, preşedintele UNPR Dâmboviţa a declarat pentru Gazeta Dâmboviţei că este obligatoriu ca responsabilii să fie găsiţi. În acelaşi timp, Miculescu consideră că subiectul este manipulat în scop politic de anumiţi lideri centrali ai unor partide:

„Moartea poliţistului, în condiţii atât de tragice, face obiectul unei cercetări a organelor de specialitate, cercetare care sper să fie finalizată cât mai rapid, pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat şi cine sunt responsabilii. Nu pot, însă, să nu remarc, modul lipsit de orice urmă de bun simţ al liderilor politici centrali care urcă practic pe cadavrul poliţistului pentru a ajunge la putere, fără nicio ruşine. Nu mai târziu de luna septembrie, personajele care astăzi fac comentarii și jocuri politice, care să-i propulseze în linia întâi,  îl considerau pe vicepremierul Oprea ca pe liderul unui partid independent care luptă pentru interesul naţional şi sprijină proiectele preşedintelui Klaus Iohannis. Fără nicio urmă de umanitate și de respect pentru familia îndurerată, acești așa-ziși lideri politici îşi arată fără ruşine setea de putere, indiferent de context, cautând cu disperare să mai capete puțin capital de imagine. Transmitem și pe această cale,  sincere condoleanțe familiei îndurerate” a declarat Dumitru Miculescu, preşedintele UNPR Dâmboviţa.

Ce mai probabil, Miculescu face referire la liderii PNL. Liberalii i-au cerut demisia lui Gabriel Oprea prin vocea Alinei Gorghiu, în contextul morţii poliţistului. Pe de altă parte, în urmă cu puţin timp, Vasile Blaga în lăuda pe Oprea, ca un lider independent, în contextul susţinerii unei moţiuni de cenzură, când PNL căuta sprijin şi din partea partidului lui Oprea.

În acest moment este în curs o anchetă cu privire la circumstanţele morţii poliţistului din coloana oficială.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Liderul UNPR Dâmboviţa: „Lideri politici centrali urcă pe cadavrul poliţistului pentru a ajunge la putere”

 • 27 octombrie 2015 at 21:12
  Permalink

  S-a trezit sa vb teparul orasului.acest taran in adevaratul sens vrea si el sa iasa in fata dupa ce a facut si el ceva banuti cu sclavagismul in germania.mai bine ar vedea de cine e inconjurat in acest avorton de partid si mai bine s-ar intoarce la caprele si porcii lui.

  Reply
 • 26 octombrie 2015 at 5:54
  Permalink

  fals, pe „cadavrul poliţistului” s-a urcat gheneralu’ vostru trufaş şi obedienţii lui, patroane, priveşte în stradă sau citeşte „Associated Press”, clasa politică, dă-o-n soare!, e moartă.
  în ianuarie 2014 Radu Stroe demisiona sub presiunea opiniei publice tot pentru nişte vieţi pierdute.
  gheneralu’ cu patru stele verzi – doctor copy-paste dovedit! – de ce NU, sub aceeaşi presiune a celor ieşiţi în stradă?
  nu se vede că „de la ăl’ cu ţîţa’n gură pîn’la ăl’ cu barba sură” – care călare, care pe jos – cu miile au ieşit în stradă să ceară demisia „interesului naţional” (altă sintagmă demonizată)?
  „DEMNITAR FĂRĂ DEMNITATE!” scria pe o pancardă.
  măcar demnitatea poliţiştilor, dacă ţine la ei cum clamează, să o salveze prin demisie, că pe a lui a îngropat-o (imediat şi a partidului). 🙁
  cît despre o „cercetare care sper să fie finalizată cât mai rapid” ce să mai vorbim, că procurorul de caz a şi reclamat că nu i-au fost transmise de MAI toate documentele solicitate, hî?

  ps: „trufaş” nu vine nici de la trupă şi nici de la trufă 😉

  Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro