Li se pregăteşte ceva! Directorii Companiei de Apă stau pe extraveral!

De câteva zile, în Compania de Apă Târgovişte – Dâmboviţa atmosfera e una funebră, mulţi având nevoie de pastile pentru a rezista stresului. Motivul este şedinţa ADI Apă din 19 sau 20 octombrie. Pleiada de directorii ai Companiei ar fi aflat că li se pregăteşte ceva cu acest prilej. Mai exact schimbarea, totală sau parţială a echipei! De fapt, preşedintele CJD Adrian Ţuţuianu le-a spus mai demult că s-ar putea să plece acasă, iar momentul acesta are mari şanse să se producă acum

Motive ar fi mai multe. Un raport intern de control financiar de gestiune arată cam ce haos e în actele Companiei. Iar haosul nu ar fi nimic, dar mai multe aspecte sunt de-a drepul demne de beciul domnesc. Colac peste pupază a sosit şi o corecţie financiare uriaşă (peste 4 milioane de euro) la proiectul de lucrări al Staţiei de Epurare Târgovişte. Şi chiar dacă nu e vina lor, corecţia fiind pentru modul în care  s-a făcut achiziţia, în timpul fostei conduceri a CATD (mai exact pentru că a fost acordat preferenţial prin stabilirea unor criterii restrictive) faptul că au de dat mulţi bani înapoi a încins spiritele. De fapt, banii sunt reala problemă: pe lângă corecţie, Compania trebuie să înceapă rambursarea creditului luat de la BERD, dar şi să înceapă să aloce din partea ei de cofinanţare pentru proiectul european. Într-un cuvânt: E jale!

Numai directorii par că nu înţeleg în ce rahat cu apă de Aninoasa sunt, de plâng după funcţii, când de fapt plecarea acasă ar putea să le scape pielea.

Interesant este că vuieşte Compania că la strângerea bagajelor actualilor şefi, se va instala în biroul de director general, Alexandu Mariuţan. Zvonul nu ar fi neapărat de necrezut, mai ales că Mariuţan e apreciat de liderul PSD Adrian Ţuţuianu, după ce mai degrabă a demisionat din PNL, decât să plece din Consiliu de Administraţie al Companiei de Apă, ajutând astfel la păstrarea supremaţiei PSD în acest for şi la conducerea Companiei. Plus că la momentul colapsului e mai bine să nu fie şef unul de-al tău!

Aşa că cei 7 magnifici din fruntea Companiei au cam 10 zile să dreagă busuiocul şi să încerce să-şi salveze scaunele, salariile, bonusurile, secretarele, şoferii, vacanţele plătite de companie etc.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 5 ganduri despre “Li se pregăteşte ceva! Directorii Companiei de Apă stau pe extraveral!

 • 9 octombrie 2015 at 6:35
  Permalink

  dar de ce să plece acasă, nu mai sînt locuri la beciul domnesc?
  vine Moş Gerilă, băieţi! 😉

  Reply
 • 8 octombrie 2015 at 21:01
  Permalink

  Cu cine sa castige astia procesele ?
  Cu usiera Rovanei Plumb?Cu hotul de Matusescu?Cu Madam Muresan mare -mare manager UIP adusa de,, boierul de la
  MAlu” ? ca sa invarta banii Companiei si sa ajute clica constructorilor donatori sa
  adjudece licitatiile ?

  HALAL!
  Cine pune Compania de butuci ? Tutuianu cu ai lui ! Continuati baieti ! Continuati!
  Pana s-or termina toti banii!

  Reply
 • 8 octombrie 2015 at 18:25
  Permalink

  Problema baietilor astia nu e corectia financiara,care va fi(sau a fost deja) contestata in instanta si exista toate sansele sa scape de ea. Ei au alte belele: scaderea drastica a productiei vandute,grad de incasare care a scazut uneori si la 60%,cresterea aberanta a unor cheltuieli(vezi angajarile cu ghiotura a unora care nici azi nu stiu ce au de facut),plus gestionarea defectuoasa a proiectelor europene care poate duce tot judetul intr-un blocaj total la viitoarele programe finantate din bani comunitari.
  Niciunul dintre ei nu are pregatirea necesara pentru astfel de activitati si nici nu i-a interesat sa invete ceva. Munca de partid a contat.

  Reply
 • 8 octombrie 2015 at 13:25
  Permalink

  CARE ESTE BAZA LEGALA ,CONFORM CAREIA, CONSTATARTILE , DINTR-UN RAPORT INTERN DE CONTROL DE GESTIUNE , SUNT FURNIZATE IN EXTERIORUL SOCIETATII ???? ….. PERSOANA RESPONSABILA DE INTOCMIREA ACESTUI RAPORT DE GESTIUNE , A RESPECTAT CLAUZA DE CONFIDENTIALITATE A INFORMATIILOR, asa cum prevede legea ???….

  Reply
 • 8 octombrie 2015 at 11:43
  Permalink

  DECAT SA LUCREZI SUB PRESIUNE SI SA RASPUNZI LA COMENZI ;MAI BINE PLECI !

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro