Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022
jean-popescu

Jean Popescu: Coaliţia PDL-PNL-PPDD de la Târgovişte va acţiona în funcţie de conjunctură

Preşedintele interimar al PDL Dâmboviţa, Jean Popescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că la Consiliul Local Târgovişte nu există stabilită o coaliţie PDL-PNL-PPDD, dar aceste partide pot acţiona împreună în funcţie de conjunctură.

”Ştiţi, este o coaliţie care acţionează în funcţie de conjunctură. Aşa cred că se va întâmpla. De fapt hotărârea de atunci, din consiliul local, a pus la punct nişte lucruri negociate. Au fost nişte lucruri negociate pe care PSD-ul le-a încălcat şi atunci i s-a spus: aşa scrie la negociere”, a spus Jean Popescu.

Întrebat dacă a existat o astfel de negociere scrisă, Jean Popescu a precizat ”când e om de cuvânt cineva, e om de cuvânt şi când nu a semnat o hârtie. Când e om de cuvânt, dar …greu …cuvântul ăsta”.

Coaliţia despre care a vorbit liderul PDL Dâmboviţa a avut loc la şedinţa Consiliului Local Târgovişte când a fost schimbată conducerea Companiei de Apă, respectiv reprezentantul consiliului local în companie şi întregul consiliu de administraţie al companiei. Decizia este considerată nelegală de reprezentanţii PSD, iar Prefectura Dâmboviţa a nunţat că o va ataca în contencios administrativ.

Preşedintele interimar al PDL Dâmboviţa, Jean Popescu, susţine că votul de la şedinţa Consiliului Local Târgovişte a fost garantat de faptul că nu s-a aflat nimic înainte de şedinţă.

”Credeţi că dacă se afla ceva înainte la Consiliul Local Târgovişte mai era aşa unită echipa? Şi aşa acolo doi au greşit, unul s-a trezit că a votat greşit…”, a mai spus Jean Popescu.

Acesta a precizat că părerea lui este că USL Dâmboviţa nu va mai exista până la vara viitoare.

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media