Iulian Vladu (PNL): Aroganța rămâne singura ”armă” pe care o mai deține Adrian Țuțuianu

Lideri PNL și PSD Dâmbovița au ajuns la un nou schimb de replicii purtat în presa locală. Totul a plecat de la afirmația copreședintelui PNL, Iulian Vladu care a spus că ar fi primari PSD interesați să se alăture liberalilor. Aflat la o inaugurare în județ, Țuțuianu iritat de afirmația liberalului a declarat că în cadrul unor alegeri în PNL, Vladu nu ar fi capabil să obțină nici o funcție și că liberalii nu l-ar urma ape acesta:

“Pe domnul Vladu nu-l urmează nimeni, nici măcar cei care au rămas în PNL n-au vreo dorință de a-l urma pe Iulică adrian tutuianuVladu. Au rămas din respect față de PNL și nu față de cei care, astăzi, îl conduc absolut întâmplător” a declarat președintele PSD Dâmbovița.

În replică, Vladu a transmis astăzi într-o declarație politică că Țuțuianu

“Țuțuianu apelează la acest discurs josnic pentru un om politic, întrucât este incapabil să discute despre proiectele și nevoile acestui județ, pe care l-a adus în sapă de lemn, după cel mai slab mandat din ultimii 25 de ani. Președintele CJD nu are ce să le povestească jurnaliștilor și atunci își arată neputința, punându-și poalele în cap și plângându-se că nu e în stare să rezolve probleme, pentru că nu are resurse și – se vede limpede – nici idei. (…) Lipsa de respect pe care o are față de toată lumea se reflectă și în modul în care își desfășoară activitatea în serviciul județului, iar aroganța rămâne singura ”armă” pe care o mai deține, dar care nu
mai impresionează pe nimeni.

Dâmbovițenii au nevoie de lideri politici responsabili, cărora să le pese de ei, și nu de indivizi fără scrupule, fără onoare și fără principii, care nu știu decât să vorbească urât, să umilească și să înjosească. Am încredere că modul de a face politică al dlui Țuțuianu va fi aruncat cât de curând la coșul de gunoi de către cetățenii care s-au săturat de scuzele penibile de neputință și de jignirile lui, care arată cât este de lipsit de control și de valoare”.

         


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro