Ionuț Săvoiu, apel pentru Victor Ponta! Ce îi cere deputatul de Titu

Distribuie:

Un număr de 18 deputați PSD au semnat un apel prin care îi solicită președintelui PSD, premierul Victor Ponta, să promoveze “oameni integri” în viitorul Guvern. Conform presei centrale, semnatarii apelului sunt: Gabriela Podașcă, Mircea Dobre, Florin Iordache, Marcel Ciolacu, Angel Tîlvăr, Mihai Sturzu, Dorel Căprar, Natalia Intotero, Simona Bucura-Oprescu, Ioan Vulpescu, Constantin Rădulescu, Daniel Suciu, Mihai Weber, Flavius Măduța, Cătălin Tiuch, Cosmin Necula, Ionuț Săvoiu și Florin Buicu. Ionuţ Săvoiu este deputat de Titu, ales la primul mandat. În colegiul său, PSD a înregistrat cele mai bune rezultate din judeţ, atât la alegerile europarlamentare, cât şi la cele prezidenţiale.

Acum, a venit momentul să arătam că am înțeles mesajul transmis de alegători pe 16 noiembrie. A venit momentul să arătăm că suntem în stare, ca partid, să schimbăm felul în care acționăm în actul de guvernare. Că putem să construim un nou Guvern, mai competent, mai onest și mai transparent. Un Guvern cu oameni asupra cărora să nu planeze niciun fel de suspiciuni de corupție. Oameni care să nu fi avut nicio legătură cu regimul comunist. Oameni care și-au demonstrat în repetate rănduri competențele profesionale. Avem nevoie de oameni noi, cu idei noi, chiar dacă ei nu fac parte din conducerea partidului….Facem un apel către toți membrii PSD care cred, la fel ca noi, că a venit momentul unei reforme profunde în partidul nostru. Vă chemăm să susținem împreună formarea unui nou guvern, condus de Victor Ponta, care să aibă în componența lui oameni din generația tânără, integri și profesioniști“. se arată în apelul parlamentarilor adresat premierului Ponta.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Ionuț Săvoiu, apel pentru Victor Ponta! Ce îi cere deputatul de Titu

  • 15 decembrie 2014 at 17:43
    Permalink

    Din pacate este prea tarziu,ce a fost a fost,vremurile bune ale PSD-ului nu se mai intorc,trebuie sa intelegeti asta.Nu ati fost pregatiti pentru asa ceva,nici pentru guvernare nici pentru presedentie.Ati venit sa bagati in buzunare,ati bagat,ati venit sa va razbunati,v-ati razbunat,gata,la hibernare! Vrem independenti,vrem valoare,vrem oameni din popor(asta inseamna simpli,nu securisti,nu nomenclaturisti,nu lipitori de afise) pentru popor,sa respecte bunele brincipii si bunul simt.E valabil si penru ceilalti(PNL-istii),care cred ca au (re)venit la putere.Nu va imbatati cu apa rece domnilor,sunteti toti la fel si noi toti stam cu ochii larg deschisi spre domniile voastre! La prima greseala iesim in strada!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro