Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

Investiții de milioane de lei, inutile din cauza unor semnături. Ce se întâmplă cu Cinematograful Independența?

Municipiile Moreni și Târgoviște s-au bucurat în ultimii ani de investiții considerabile. Din nefericire, din pricina unor semnături, cetățenii nu se pot bucura de munca edililor.

 

Atât în Moreni, cât și în Târgoviște au fost făcute investiții de milioane de lei, majoritatea din finanțări europene, totul pentru a îmbunătăți condițiile de trai ale locuitorilor.

După ce edilul Municipiului Moreni a făcut o investiție uriașă într-un Bazin de înot la cele mai înalte standarde, astăzi  singurul om care calcă pragul clădirii este cel însărcinat să mențină curățenia. Bazinul nu poate fi pus la dispoziția cetățenilor din cauza faptului că Ministrul Dezvoltării nu a semnat documentele necesare.

Același lucru se întâmplă și cu Cinematograful Independența din Târgoviște. Simbol al orașului, anunțarea renovării acestuia a reprezentat un mare motiv de bucurie pentru localnicii nostalgici. Din păcate, același Minister ține lacătul și pe această investiție.

 

Oare de cât timp va mai fi nevoie pentru ca dâmbovițenii să se poată bucura de investițiile publice? Putem doar să speră că nu vom privi cum aceste investiții se degradează în timp fără a fi fost folosite.

 

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media