Interviu, în exclusivitate, cu Miss Universe România 2013, târgovişteanca Roxana Oana Andrei

 

Târgovişteanca Roxana Oana Andrei a reuşit săptămâna trecută o performanţă pe care orice tânără din lumea modellingului şi-ar dori-o, aceea de a reprezenta România la concursul Miss Universe. Desemnată Miss Universe România 2013, Roxana va reprezenta ţara noastră, peste două luni, la Moscova, unde va lupta pentru titlul “frumoasa lumii” cu lte 90 de contracandidate. Roxana a fost de acord să ne răspundă la câteva întrebări despre participarea ei la acest concurs şi despre cât de greu i-a fost să ajungă aici.

 

Rep.           -Ce înseamnă pentru tine castigarea acestui titlu? De cand ai intrat în lumea modellingului?

 

R. Andrei: -Câştigarea acestui titlu mi-a schimbat viaţa, a fost şi este o experienţă minunată, sunt onorată să pot reprezenta frumuseţea româncelor într-o competiţie atât de importantă. Am intrat în lumea modellingului destul de tarziu, la vârsta de 19 ani, am preferat să mă ocup întâi de studii, să intru la facultate.

 

Rep.           -Spune-mi două avantaje pe care le ai ca model şi două dezavantaje.

 

R. Andrei:  -Două avantaje: Ţi se deschid multe uşi şi întâlneşti oameni importanţi de la care ai ce învăţa. Dezavantaje: eşti mereu sub observaţie, trebuie să arăţi perfect, să ai o atitudine pozitivă, indiferent de probleme sau momente mai puţin fericite.

 

Rep.           -Ai un model pe care îl admiri şi ai vrea să ajungi la fel de faimoasă ca el?

 

R. Andrei:  Nu am avut niciodată un model. Sunt multe persoane pe care le admir şi de la care am încercat ” să fur” câte ceva. Îmi place să mă automodelez în funcţie de întamplările din viaţa mea şi ţin să învăţ cât mai mult de la cei mai experimentaţi decât mine.

 

 

Rep.          -Ce studii ai la bază? Dacă nu ai fi ales modeling-ul, în ce domeniu ai fi lucrat?

 

R. Andrei:  – Am terminat Facultatea de Limbi şi Literaruri Străine( Engleză/ Italiană) în cadrul Universităţii Bucureşti, de curând Şcoala de Televiziune şi modulul Psihopedagogic. Dacă aş da timpul înapoi, aş urma cu siguranţă acelaşi drum. Îmi doresc foarte mult să lucrez în televiziune şi să am o carieră de succes în acest domeniu.

 

 

Rep.          -Crezi că vei reuşi sa obţii un loc bun la Moscova?

 

R. Andrei:  -Îmi doresc să obţin un rezultat bun la Moscova, un loc în primele 15 ar fi onorant, având în vedere că România duce lipsă de o aşa performanţă. Dumnezeu va avea grijă de mine acolo. Vreau să lupt pentru ţara mea şi să îi fac fericiţi pe români.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro