Guvernul a stabilit cât poate suporta statul din asigurările companiei City Insurance

Prin intermediul unei Ordonanțe de Urgență adoptată de Guvern la propunerea Ministerului de Finanțe, Ordonanță care vine în completarea Legii 213/2015 privind Fondul de Garantare a asiguraților, s-a stabilit ce sumă poate garanta statul Român pentru șoferii care sunt asigurați ai firmei City Insurance.

Astfel, cu o procedură mai anevoioasă, Fondul de Garantare își va asuma despăgubirile în cazul asiguraților City Insurance. Plafonul de garantere a fost crescut de la 450 000 de lei la 500 000 de lei. Situația este destul de complicată și din perspectiva șoferilor, aceștia fiind nevoiți să aștepte o perioadă mai lungă pentru a-și recupera pagubele.

Timpul de așteptare necesar pentru depunerea unui dosar de despăgubire, dar și toate responsabilitățile pe care și le-a asumat statul le puteți citi pe DC Neus.

 

 

Vă reamintim că City Insurance, compania cu cele mai multe asigurări vândute pe piața auto din România, a fost declarată ca aflându-se în imposibilitate vădită de plată după ce s-a constatat că , timp de mai mulți ani, compania a prezentat acte false la controalele financiare.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro