GURA TÂRGULUI: Cine părăseşte PDL pentru PSD: Vădan, Calcan sau Dumitru?

Gurile rele sporovăiesc, deja, despre plecări din PDL Dâmboviţa spre PSD. Primii vizaţi de zvonuri sunt demisionarii din conducerea Partidului Democrat Liberal Dâmboviţa: Mihail Vădan şi Valentin Calcan.

Întrebat despre veridicitatea acestor zvonuri preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa, Adrian Tuţuianu a afirmat răspicat că Vădan nu are nici o şansă să ajungă social democrat.

Nu a fost, însă, la fel de radical şi în ceea ce-l priveşte pe fostul coleg de partid, Valentin Calcan. Chiar a povestit că vorbise cu senatorul democrat liberal chiar în ziua în care a fost întrebat de jurnalişti despre posibilitate primirii în partid a acestuia. Ţuţuianu a precizat că discuţia s-a purtat pe un alt subiect.

O apropiere între cei doi a fost sesizată de presă şi la şedinţa de constituire a CJD, la care a luat parte şi senatorul de Răcari, între cei doi având loc un schimb de politeţuri. Ţuţuianu i-a mulţumit atunci senatorului Calcan pentru că auzise că acesta  a militat pentru normalitatea şedinţei, iar Calcan a urat succes noi echipe. “Poate e timpul ca între partidele politice să fie mai multă linişte pentru a  aduce ceea ce îşi doresc dâmboviţenii- prosperitatea”, a declarat la şedinţa de constituire Calcan.

Totuşi, la momentul demisiei din funcţia de conducere deţinută în PDL Dâmboviţa, Valentin Calcan a declarat, la un post local de televiziune, că nu intenţionează să se întoarcă în PSD.

În ceea ce-l priveşte pe Georgică Dumitru replica lui Ţuţuianu a fost la fel de radicală ca în cazul Vădan: “răspunsul i l-am dat mai demult când i-am spus simplu: Georgică” a spus ironic preşedintele interimar PSD.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro