GALERIE FOTO: PSD Dâmboviţa a strâns aproximativ 6.000 de oameni la Târgovişte, după estimările neoficiale ale jandarmilor

Mitingul  organizat de PSD Dâmboviţa pentru susţinerea Guvernului Grindeanu a strâns la Târgovişte aproximativ 6000 de persoane, venite din întreg judeţul. Manifestanţii au avut steaguri tricolore, steagul partidului şi pancarte, sute dintre ele  primite de la partid, cel mai probabil pentru a evita accidentele gramaticale de la mitingurile organizate la Cotroceni. După discursurile liderilor manifestanţii  s-au deplasat în coloană într-un marş pe traseul Bulevardul Libertăţii- strada Poet Grigore Alexandrescu- Bulevardul Mircea cel Bătrân Bulevardul Independenţei- Bulevardul I.C.Brătianu- Bulevardul Regele Carol I- Bulevardul Mircea cel Bătrân- strada Poet Grigore Alexandrescu- Bulevardul Libertăţii- sediul PSD Dâmboviţa. La marş au participat însă mult mai puţine persoane decât cele din Centrul Vechi, mulţi plecând spre maşinile cu care au fost aduşi la Târgovişte.

Alături de manifestanţii din Târgovişte au fost şi un grup din Argeş şi altul din Bucureşti.

Îi invit pe toţi colegii din România să arate că Partidul Social Democrat este puternic, să arate că acest partid este speranţa românilor. Îl salut pe Cătălin Rădulescu de la Argeş, şi mulţumesc pentru sprijinul primarilor din Argeş, care ni s-au alăturat astăzi aici. Vă rog în linişte, în ordine, ne regrupăm împreună în faţa Casei Sindicatelor. Vom merge împreună în mitingul autorizat de municipalitate“, a  spus Adrian Ţuţuianu.

PSD Dâmboviţa aştepta 10.000 de oameni la această manifestare. Liderul Adrian Ţuţuianu a spus de pe scenă că în Piaţa Revoluţiei ar fi peste 10.000, în timp ce jandarmii şi poliţiştii au estimat, neoficial,  în jur de 6.000 de persoane, a momentul de vârf.

 

Un grup de manifestanţi din capitală, veniţi la Târgovişte pentru miting. Liderul acestora spune că acest grup protestează seară de seară în faţa Palatului Cotroceni.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 3 ganduri despre “GALERIE FOTO: PSD Dâmboviţa a strâns aproximativ 6.000 de oameni la Târgovişte, după estimările neoficiale ale jandarmilor

 • 26 februarie 2017 at 6:28
  Permalink

  ce mai contează cîți fură cu adevărat, că de la cinci mii pînă la zece mii oamenii există și s-au mitingit într-o comedie burlescă cu mancurți în două acte, unul static cu strigături și altul în mișcare cu cine a mai rămas; apreciez durata scurtă pt că prostata nu iartă!
  nici că pentru Țuțuianu, mare dușman al multinaționalelor, unii sînt “dragii mei” și alții “niște urangutani”.
  nici că jurnaliștii “iau interviuri la toți bețivii”, cu referire la participanții la acest matineu cu focoasa Camelia Varga.
  nici că au lăsat în urmă „covoare” de semințe și pancarte aruncate aiurea.
  contează că s-a manifestat pro guvernul care fură în creierii nopții ca hoții (va da socoteală cel ce “Vrednic este!”) și pentru susținerea unui partid condus de niște condamnați penal ce au izolat România, că Famiglia nu se predă! 🙁
  Mi-e scîrbă! (by Ruxandra Ţuţuianu)

  Reply
 • 25 februarie 2017 at 16:22
  Permalink

  Rusine sa le fie! Un mars al lasitatii si orgoliului.

  Reply
 • 25 februarie 2017 at 14:59
  Permalink

  Copiii lor pot sa vina la miting? Ii lasa OLGUTA?

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro