FOTO şi VIDEO – TÂRGOVIŞTE: Șampanie la ACL / Resemnare la PSD!

Distribuie:

Reacţii de la extraz la agonie, la sediile celor două combatante în alegerile prezidenţiale, aflate pe aceeaşi stradă din centrul municipiului Târgovişte, la distanţă de câteva zeci de metri. Numărătoarea voturile care a arătat că Johannis a câştigat alegerile a fost primită cu urale şi şampanie la sediul ACL. Ca la orice moment de victorie sediul ACL s-a umplut de “victrioşi de ocazie” care nu s-au înghesuit să-l omagieze public pe Johannis în timpul campaniei, pentru că nu credeau în victoria acestuia şi nu doreau să se pună rău cu puterea. Imaginile erau cu totul altele decât cele din turul I, când în sediu doar erau câţiva lideri şi oamenii care colectau datele din teritoriu. Acum erau însă şi feţe cu exprese incertă: mai că aveai impresia că le cam pare rău. Printre ei şi câţiva care în timpul zilei au primit telefoane din zona PSD şi au lăsat-o  mai moale.

 [youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”7cjNDRDkkVs”]

La sediul PSD, după aflarea rezultatelor s-a lăsat liniştea. Social democraţii au învins la nivelul judeţului, dar victoria lor nu a schimbat nimic per total. Lângă Adrian Ţuţuianu, n-au mai avut puterea de a ieşi public decât o mână de oameni: deputaţii Carmen Moldovan şi Radu Popa, senatorul Leo Badea, consilierul judeţean Coneliu Ştefan, secretarul executiv Florin Grad, preşedintele TSD Liviu Vasilescu. În sediu mai erau şi câţiva primari din localităţile din apropierea Târgoviştei. Discrepanţă uriaşă faţă de turul I când lumea se înghesuia să se alăture victoriei de atunci, pentru o fotografie de arhivă bună de folosit în vremuri fericite.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”tRcsCGALBE4″]

ACL Dâmboviţa

ACL tur II ACL tur II 1 ACL tur II 2 ACL tur II 3 ACL tur II 4 ACL tur II 5 ACL tur II 6

PSD Dâmboviţa

PSD tur II 1PSD tur II 3

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 3 ganduri despre “FOTO şi VIDEO – TÂRGOVIŞTE: Șampanie la ACL / Resemnare la PSD!

 • 17 noiembrie 2014 at 17:47
  Permalink

  Fix poza cu chelia lui Aurelian Cotenescu. Ce cauta asta aici? Infractorul asta care are de dat bani peste tot . A furat, a falimentat si acum e om politic?

  Reply
 • 17 noiembrie 2014 at 10:51
  Permalink

  Domnilor din ACL Dambovita si Targoviste,trebuie,sunteti obligati acum sa luptati ca aceste organizatii sa devina si sa semene cu liderul lor national Klaus Iohannis.Domnule Orban,trebuie sa purificati aceste organizatii,pentru ca victoria este exclusiv a oamenilor simpli din tara asociati cu cei din diaspora.Aduceti principiile si valoarea pe primul plan,in primele randuri,si atunci veti avea garantia succesului.Inlaturati pe cei ce cauta doar interesul personal,inlaturati pe cei fara valoare,cautati-i si inlaturati-i pe cei duplicitari,pentru ca in politica,ca si in afaceri ,duplicitatea,sa nu spun tradarea,costa! Sunt persoane care nu merita astfel de lideri nationali! Eu cred ca lupta trebuie sa continue,acum doar suntem la ora 0,00. Trebuie sa-i multumim domnului Iohannis ca si-a pastrat eu-l,si-a pastrat demnitatea si principiile in aceasta lupta,ceea ce a contat mult in reusita!

  Reply
 • 17 noiembrie 2014 at 7:54
  Permalink

  La plăcinte înainte!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro