(FOTO) Mircea Diaconu & Co. au făcut senzație la evenimentul organizat de PNL Dâmbovița

Aseară, Sala Casei Sindicatelor a fost gazda spectacolului Vacanță în Guadelupa, pus în scenă de Diana Lupescu și adus de la Teatrul Nottara de PNL Dâmbovița. Alături de filiala dâmbovițeană în organizarea acestui eveniment au fost și Cluburile Studențești Liberale, Organizația Femeilor Liberale Dâmbovița și Târgoviște, PNL Târgoviște și TNL Dâmbovița.

În ciuda frigului din sală atât actorii, cât și spectatorii s-au comportat impecabil, Mircea Diaconu recunoscând că „prima jumătate de oră a fost mai dificilă, apoi am uitat cu toții de frig”.

Mihail Volintiru, președintele PNL Dâmbovița, cel care alături de Gabriel Cristache, președintele PNL Târgoviște și de întreaga echipă a liberalilor dâmbovițeni au făcut posibilă aducerea unui actor de calibrul lui Mircea Diaconu la Târgoviște, a ținut să precizeze că este foarte posibil că Mircea Diaconu să fie alegerea liberalilor pentru europarlamentare.

Sala, plină de iubitori ai teatrului, a aplaudat cu sufletul la fiecare punct culminant, mai ales că piesa Vacanță în Guadelupa este o reprezentare mult prea veridică a situației politice din Franța. Jocuri politice murdare, prieteni falși, șantaj, împărțire de funcții în Guvern: toate acestea au dat savoare unei piese de actualitate.

Feedback-ul târgoviștenilor la acest eveniment a fost unul mai mult decât pozitiv, mai ales că fiecare invitat a primit un mesaj de mulțumire, dar și o promisiune că vor mai urma și alte evenimente culturale de valoarea celui de aseară. „Vă mulțumim pentru prezența dumneavostră la seara culturală organizată de către Partidul Național Liberal, filiala Dâmbovița, împreună cu Teatrul Nottara București. Vă așteptăm cu drag să fiți alături de noi și la viitoarele acțiuni pe care le vom organiza în Târgoviște și în județul Dâmbovița” a fost mesajul liderilor liberali.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro