Fostul senator de Moreni, Mircea Andrei, trece la PSD! Pune o condiţie care ne dezavantajează!

Conform criterii politice.ro, preşedintele PDL Argeş, fostul senator de Moreni, Mircea Andrei, a anunţat că ar putea trece în tabăra social democrată. Andrei pune însă o condiţie dezavantajoasă pentru judeţul Dâmboviţa, pe care l-a reprezentat 4 ani în Parlament: Piteştiul să devină capitală de regiune. Cu alte cuvinte, liderii politici argeşeni fac zid politic în favoarea Piteştiului. Declaraţia lui Mircea Andrei vine în contextul în care  preşedintele PSD Argeş, Constantin Nicolescu, a anunţat că se retrage din politică dacă nu va exista o regiune cu capitala la Piteşti.

O achiziţie ca Mircea Andrei nu ar strica PSD-ului local, dacă e să ţinem cont de averea impresionantă a fostului parlamentar. Mircea Andrei era cel mai bogat senator din legislatura 2008 – 2012.

În aprilie 2012, presa naţională a scris despre faptul ca Andrei ar fi vrut, fără succes, să se întoarcă în PNL, partid în care  a intrat în 2003, după 6 ani de APR. A părăsit PNL în 2007 pentru PLD, intrând în PDL în urma fuziunii. Aşa că pasul spre PSD n-ar fi nici o surpriză!

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro