Fostul director al Romsilva s-a alăturat UNPR Dâmboviţa

Fostul director al Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva, Ion Dumitru, s-a alăturat echipei UNPR Dâmboviţa. Dumitru a fost prezent alături de preşedintele organizaţiei dâmboviţene a UNPR, Dumitru Miculescu, la inaugurarea lucrărilor de restaurare ale Palatului de la Potlogi. Apariţia i-a luat prin surprindere pe cei mai mulţi dintre cei prezenţi. Ion Dumitru se va implica în munca de organizare în teritoriu a UNPR Dâmboviţa.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 4 ganduri despre “Fostul director al Romsilva s-a alăturat UNPR Dâmboviţa

 • 1 decembrie 2015 at 17:52
  Permalink

  Faceți curățenie în partid pentru a nu avea surprize mari în 2016 ! Tineretul nepătat și bine pregătit este soluția și nu Ion Dumitru ! ,,Colectiv” va spune ceva domnule Dan Miculescu !!!!???

  Reply
 • 1 decembrie 2015 at 7:59
  Permalink

  😀 spune-mi cu cine te însoţeşti ca să-ţi spun … cînd te ia DNA-u’ 😉
  ps: penalul de la păduri de ce oare nu are ecuson, hî? 🙁

  Reply
 • 1 decembrie 2015 at 7:10
  Permalink

  Pai cum dracului se va implică când pe el îl așteaptă pușcăria ! Domnule Miculescu,nuai strângeți lângă dumneavoastră penali.Nu vedeti ca mările forțe politice din România au probleme de imagine din cauza penalilor ?Doriți să transmiteți alegătorului un mesaj de schimbare a clasei politice ( vezi ce a cerut stradă după Colectiv) și dvs.va alăturați imaginea de un condamnat .Și și păcate nu este singurul .Și încă un sfat:pe Dumitru nu îl mai băga nimeni în seamă în județ .Ar fi păcat să va treziți prea târziu. Cu respect.

  Reply
 • 1 decembrie 2015 at 0:29
  Permalink

  1. Nu ‘nțeleg de ce oameni ca Ion Dumitru, cu grave probleme penale, nu decid să stea deoparte de viața politică. Și-au făcut plinul, slavă Domnului, să stea să crească nepoți și să se ducă la meciuri. Iar în Parlamentul României să ne reprezinte tineri curați, că sunt și din ăștia, cu siguranță !
  2. Acest partid, UNPR, a devenit un cimitir al elefanților pentru foști PSD-iști fără șanse de a mai intra pe listele electorale actuale (cel mai adesea din motive de DNA).

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro