Fostul copreşedinte PNL Dâmboviţa, Ludovic Orban, pus sub acuzare de DNA

Fostul copreşedinte PNL Dâmboviţa, Ludovic Orban, a fost pus sub acuzare de procurorii DNA. el a fost astăzi prezenta la sediul direcţiei, iar la ieşire  a declarat că procurorii au luat măsura controlului judiciar în privinţa lui, pe o durată de 60 de zile.

DNA susţine că Orban a cerut 50 000 de euro pentru a apărea pe două posturi TV

Liberalul a anunţat că îşi retrage candidatura la Primăria Bucureşti. A anunţat că îşi dă demisia din funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor şi din funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL.

„După cum bine ştiţi, PNL a susţinut permanent lupta împotriva corupţiei, în toate ocaziile (şi în Parlament, şi în alte situaţii) solicitările formulate de DNA, de justiţie şi nu voi face nicio excepţie în acest caz. Atâta timp cât a început urmărirea penală împotriva mea, s-a dispus măsura controlului judiciar împotriva mea, îmi retrag candidatura de la funcţia de primar general din partea PNL. Nu vreau să periclitez sub nicio formă, prin bănuieli legate de fapte de corupţie, şansa PNL de a câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei. Ca atare, repet: nu mai candidez pentru Primăria Generală a Capitalei”, a declarat Ludovic Orban.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro