Florin Popescu despre şefia partidului: “O susţin pe Elena Udrea!”

La sfârşitul lui martie democrat liberalii sunt chemaţi să-şi aleagă o nouă conducere în cadrul unui Congres Naţional. Până acum au depus moţiuni pentru funcţia de preşedinte al democrat liberalilor Vasile Blaga, actualul preşedinte şi Elena Udrea. Gruparea din jurul Monicăi Macovei ar putea depune şi ea o moţiune, cel mai probabil Teodor Baconschi fiind cel aruncat în luptă.

Până în martie candidaţii fac lobby în teritoriu pentru a-şi asigura sprijinul organizaţiilor. Chiar dacă la Dâmboviţa, nu s-a luat o decizie la nivelul organizaţiei, preşedintele Florin Popescu a precizat, astăzi, că el personal o susţine pe Elena Udrea. Opţiunea liderului democrat liberal dâmboviţean nu este una suprinzătoare având în vedere amiciţia veche dintre cei doi.

În contextul actualei evoluţii a partidului preşedintele organizaţiei dâmboviţene s-a arătat nemulţimit: “Nu sunt mulţumit de ce se întâmplă în PDL. Nu este bine că ne expunem atât în public.” În privinţa vinovaţilor: “toţi suntem vinovaţi: unii mai mult, alţii mai puţin!”.

 


Valeriana heidelbergcement
Paleologu
Iohanis


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro