Florin Popescu despre şefia partidului: “O susţin pe Elena Udrea!”

La sfârşitul lui martie democrat liberalii sunt chemaţi să-şi aleagă o nouă conducere în cadrul unui Congres Naţional. Până acum au depus moţiuni pentru funcţia de preşedinte al democrat liberalilor Vasile Blaga, actualul preşedinte şi Elena Udrea. Gruparea din jurul Monicăi Macovei ar putea depune şi ea o moţiune, cel mai probabil Teodor Baconschi fiind cel aruncat în luptă.

Până în martie candidaţii fac lobby în teritoriu pentru a-şi asigura sprijinul organizaţiilor. Chiar dacă la Dâmboviţa, nu s-a luat o decizie la nivelul organizaţiei, preşedintele Florin Popescu a precizat, astăzi, că el personal o susţine pe Elena Udrea. Opţiunea liderului democrat liberal dâmboviţean nu este una suprinzătoare având în vedere amiciţia veche dintre cei doi.

În contextul actualei evoluţii a partidului preşedintele organizaţiei dâmboviţene s-a arătat nemulţimit: “Nu sunt mulţumit de ce se întâmplă în PDL. Nu este bine că ne expunem atât în public.” În privinţa vinovaţilor: “toţi suntem vinovaţi: unii mai mult, alţii mai puţin!”.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro