Florin Popescu despre şefia partidului: “O susţin pe Elena Udrea!”

La sfârşitul lui martie democrat liberalii sunt chemaţi să-şi aleagă o nouă conducere în cadrul unui Congres Naţional. Până acum au depus moţiuni pentru funcţia de preşedinte al democrat liberalilor Vasile Blaga, actualul preşedinte şi Elena Udrea. Gruparea din jurul Monicăi Macovei ar putea depune şi ea o moţiune, cel mai probabil Teodor Baconschi fiind cel aruncat în luptă.

Până în martie candidaţii fac lobby în teritoriu pentru a-şi asigura sprijinul organizaţiilor. Chiar dacă la Dâmboviţa, nu s-a luat o decizie la nivelul organizaţiei, preşedintele Florin Popescu a precizat, astăzi, că el personal o susţine pe Elena Udrea. Opţiunea liderului democrat liberal dâmboviţean nu este una suprinzătoare având în vedere amiciţia veche dintre cei doi.


În contextul actualei evoluţii a partidului preşedintele organizaţiei dâmboviţene s-a arătat nemulţimit: “Nu sunt mulţumit de ce se întâmplă în PDL. Nu este bine că ne expunem atât în public.” În privinţa vinovaţilor: “toţi suntem vinovaţi: unii mai mult, alţii mai puţin!”.

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca