Florin Popescu, coleg de bancă cu Elena Udrea, în noul Parlament!

Ieri, noua gardă de parlamentari s-a întrunit în prima zi a legislativului 2012 – 2016. Dâmboviţa este reprezentată de 15 senatori şi deputaţi, unii cu experienţă ca Valentin Calcan, Florin Popescu, Iulian Vladu sau Georgică Dumitru, dar şi politicieni novici ca Leo Badea, Ionuţ Săvoiu, Ion Pârgaru, Radu Popa sau Ovidiu Isailă.

În prima zi, aleşii şi-au găsit şi locurile în sală. Presa a tot glumit pe faptul că parlamentarii sunt mai mulţi decât scaunele din sala de plen. Cum mai mult de 100 au absentat încă din prima zi, cine a fost la lucru şi-a găsit uşor şi loc.

Preşedintele PDL Dâmboviţa este unul dintre “privilegiaţi” având în vedere şi colegul de bancă. Florin Popescu stă alături de fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea. De altfel cei doi, sunt în topul rezultatelor obţinute de candidaţii PDL în alegerile parlamentare. Elena Udrea a obţinut cel mai bun rezultat din ţară, iar Florin Popescu este al patrulea în ierarhia numărului de voturi obţinut de candidaţii democrat liberali.

Relaţiile dintre cei doi au fost foarte puternice şi în perioada în care Udrea era ministrul Dezvoltării. Aceasta a făcut nenumărate vizite în Dâmboviţa şi şi-a pus semnătura pe mai multe proiecte de reabilitare şi modernizare pentru obiective edilitare, sociale sau culturale din judeţul nostru. Elena Udrea este şi cetăţean de onoare al Târgoviştei.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro