EXCLUSIV: Consilierul judeţean Moise Vasile zis Deju, exclus din PDL! Şi el a votat la referendum!

Bombă în PDL Dâmboviţa! Consilierul la care făcea referire preşedintele PDL Dâmboviţa, Florin Popescu, că ar fi votat la referendum era Moise Vasile, zis Deju. Acesta este consilier judeţean al formaţiunii, ales pentru un al doilea mandat şi lider al comunităţii rome. Se pare că şi Tudorică Răducanu, consilier municipal al PDL a votat la referendum contra poziţiei stabilite de partid. Lui Deju i se va retrage sprijinul politic şi îşi va pierde funcţia de consilier judeţean. Excluderea sa va fi statuată în Colegiul Director al partidului, dar decizia colegilor este de nezdruncinat.

Cu câteva zile înainte, alt consilier judeţean al PDL, Paul Briceag, a demisionat din partid, după afirmaţia lui Florin Popescu conform căreia „consilierul judeţean care a votat la referendum va fi exclus din partid”, fără însă a nominaliza pe cineva. Briceag s-a autodenunţat atunci, spunând însă că nu exclude ca şi un alt coleg să se fi prezentat la urne. Şi a avut dreptate!

Deci, preşedintele PDL Dâmboviţa Florin Popescu nu şi-a pierdut măiestria politică cu care ne-a obişnuit. A aruncat o plasă şi a prins doi fluturi! Surse din partid spun însă că e vorba de o “captură” mai mare…Rămâne de văzut!

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro