Eveniment: “Grădina Verde Class Park”

 

“Sunt oameni care doresc să se bucure de diverse plante precum magnolia, teiul sau mesteacănul, dar sunt şi mulţi care optează pentru flori viu colorate, care să aducă un aer vesel ansamblului. După acest eveniment, Grădina Class Park va deveni cea mai frumoasă grădină din oraş.”, au precizat reprezentanţii Class Park.

Plantarea se va face conform unei scheme de arhitectură peisagistică, care ţine cont de dorinţele locatarilor, dar şi de siguranţa copiilor. De exemplu, plante care i-ar putea răni, ca trandafirii, vor fi sădite cât mai departe sau chiar deloc în anumite zone. La fel şi plantele care fac fructe, dar acestea nu sunt comestibile. Arhitectul 

Schiţa peisagistică va cuprinde simbolul Class Park, trifoiul norocos cu patru foi, în care vor fi plantate flori multicolore.  La amenajarea peisagistică sunt încurajaţi să participe şi copii, care vor planta flori sau copăcei ce vor creşte odată cu ei.peisagist pentru Class Park este italianul Ugo Antoniol de la “UGO Ambient Natur” Târgovişte(www.dna.ar.gs). La sfaturile acestuia, pomii fructiferi, mult doriţi de locatari, se vor planta la cel puţin 10 metri de stradă pentru a nu conţine urme de plumb de la gazele de eşapament ale maşinilor.

Evenimentul “Grădina Verde Class Park” se doreşte un simbol pentru comunitatea Class Park, în care “dorim să creştem împreună” aşa cum spun reprezentaţii ei. Acţiunea este şi una de natură ecologică, dar şi de agrement, cei ce participă bucurându-se de vremea frumoasă de afară. În plus, locatarii vor putea supravhegea îndeaproape creşterea pomilor şi se vor putea bucura ani la rând de frumuseţea lor. Evenimente care să implice comunitatea vor mai fi organizate de Class Park, mai ales că numărul locatarilor creşte permanent. Cei interesaţi să se alăture comunităţii pot profita de ofertele de preţ ale primăverii, disponibile pe www.classpark.ro.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro