Elevii care au făcut sute de viziere au nevoie de sprijin, ca să ajute în continuare! Imprimanta 3D are probleme

Echipele de robotică Under Construction și Phantom din cadrul Colegiului Carabella au nevoie de ajutor după ce au realizat sute de viziere care au ajuns la spitalele din județ, dar și la forțele de ordine. Tinerii au primit sprijin pentru achiziționarea de materiale din partea mai multor societăți sau persoane, iar munca au făcut-o voluntar. Ar vrea să se implice în continuare, dar întâmpină o problemă importantă.

Din păcate, imprimanta elevilor s-a stricat, fiind folosită din plin zilele acestea. Asociația prin care se desfășoară activitatea nu mai are în cont decât 1000 de lei, toți banii fiind folosiți pentru viziere. Cei care îi pot ajuta, pot dona bani pentru achiziționarea uneia nouă sau chiar o imprimantă 3D.

Elevii au acum comenzi pentru componente ale ventilatoarelor care slavează viețile celor infectați cu coronavirus. Ei pot realiza elicele acestor ventilatoare, dacă vor rezolva problema imprimantei.

Îi puteți sprijini, ca la rândul lor să ajute în lupta cu Covid-19, donând către Asociaţia “Noi Zidim Viitorul”, cu sediul în Târgovişte,  înregistrată la Administraţia Financiară cu nr. 41845282, cont de virament RO50 RNCB 0749 1654 5366 0001, deschis la Banca Comercială Română.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro