Elena Udrea, la Târgovişte: “Ne pregătim de preluarea conducerii partidului”

Elena Udrea şi-a prezentat, ieri, moţiunea democrat liberalilor dâmboviţeni prezenţi în număr mare la întâlnirea cu liderul PDL. Udrea s-a arătat extrem de încrezătoare în rezultatul alegerilor interne care vor avea loc sâmbătă, 23 martie: “Vom câştiga preşedinţia Partidului Democrat Liberal. De a doua zi ne apucăm de muncă. Sunt multe lucruri de făcut în teritoriu. …Noi mergem sâmbată convinşi că vom câştiga pentru că oamenii sunt cu viitorul PDL. Oamenii îşi doresc un viitor pentru partid, îşi doresc în fruntea partidului un om luptător care să lupte pentru partid, să lupte cu actuala putere. Avem calculele care le-au făcut şi care ne arată pe cifre exacte că susţinătorii moţiunii pe care o reprezint sunt mai mulţi şi au venit în ultima săptămână foarte mulţi alături de noi. Aşa că ne pregătim de preluarea conducerii partidului.”, a precizat Udrea. Din echipa acesteia face parte şi preşedintele PDL Dâmboviţa, Florin Popescu. 

Cel puţin la nivel declarativ, Elena Udrea a precizat că nu doreşte o ruptură în partid şi i-a făcut şi o ofertă contracandidatului Vasile Blaga: “Îmi doresc ca domnul Vasile Blaga să rămână în echipa de conducere a PDL şi sper ca dânsul să accepte de data aceasta ceea ce nu a acceptat în 2011 şi anume: să intre în echipa de conducere.” Prezent şi el la Târgovişte la începutul săptămânii, Blaga declara că, indiferent de rezultatul alegerilor, nu va părăsi partidul, spunând şi că este exclus să înbrăţişeze altă doctrină: “Dacă plec din politică, plec acasă”, a precizat Vasile Blaga. 

La întâlnirea cu activul de partid dâmboviţean, Udrea a trasat şi câteva din ţintele partidului, în cazul în care ea va fi viitorul preşedinte al PDL: “Cred că în primul rând trebuie schimbată atitudinea. Partidul trebuie să se comporte ca un partid adevărat de opoziţie. Trebuie să fie un partid care să sancţioneze în fiecare zi greşelile, minciunile guvernării USL. Trebuie să fie un partid mai apropiat de oameni. Să ieşim pe stradă, în mijlocul oamenilor şi să le explicăm ce li se întâmplă cu acest guvern. Trebuie de asemenea să mergem în filiale şi să reorganizăm partidul de la baza lui.”, a declarat Udrea.

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro