Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

După 10 ani, cititorii scriu Gazeta Dâmboviței! Paul Sima

În urmă cu 10 ani, Gazeta Dâmboviței publica primul material. După 10 ani, avem 40 594! În acești 10 ani, am pus pe primul plan cititorii. Iar astăzi, ei scriu Gazeta Dâmboviței!

În calitate de cititor al GAZETEI DAMBOVIȚA, încerc să fac o scurtă  trecere în revista a timpului petrecut pe plai dâmbovițean.

Timpul are un fel al său de a se mișca repede ți de nu-ți da răgaz să fi uneori, la curent cu tot ce se întâmplă în jurul tău (meu). Există lucruri pe care nu aș fi vrut să le fac, lucruri pe care ar fi trebuit să le fac, dar, într-adevăr, sunt și multe alte lucruri pe care mă bucur că  le-am făcut, cu conștiinciozitate și o bună informare.

De ceva timp (ani), odată cu pensionarea, m-am retras  în zona Dâmboviței, undeva la țară și doar ocazional mai plec pentru diverse activități. Aici am găsit o sursă de informații corecte despre tot ce se întâmplă în jurul meu, prin intermediul ,,GAZETA DAMBOVIȚEI,, care a reușit să mă captiveze prin publicările și informațiile pe care pune la dispoziție cititorilor.  Ce-a mai bună sursa de informare.Mulțumesc întregului colectiv care s-a implicat în această muncă, mulțumesc d-nei Crina Zamfirescu, în mod special, care și-a pus amprenta pe aceasta muncă de informare corectă.

Vă doresc să aveți puterea și dragostea să mergeți mai departe pe acest drum.

 

       Cu multă stimă și respect, Ing. Paul Sima

 

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media