DSP a dezinfectat fântânile din localităţile afectate de oprirea apei

COMUNICAT DE PRESA

In cursul acestei zile, echipe de specialisti din cadrul  institutiei noastre au efectuat actiuni de dezinfectie a fantanilor publice si particulare din raza administrativ teritoriala  a comunelor Branesti, Vulcana Bai, Vulcana Pandele si Doicesti.

Din orasul Pucioasa au fost prelevate zece probe de apa  de la consumatori, din cisterna folosita ca sursa alternativa si din statia de tartare, dupa fiecare treapta a acestui proces.

Prin hotararea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, a fost constituita o echipa mixta formata din reprezentanti ai institutiei noastre si ai Garzii de Mediu, Inspectoratului Judetean de Politie, Serviciului de Gospodarire a Apelor, pentru identificarea eventualelor surse de poluare si luarea masurilor care se impun.

Directia de Sanatate Publica Dambovita a pus la dispozitia autoritatilor administratiei publice locale din comunele afectate de masura sistarii furnizarii apei potabile in sistem centralizat, substante dezinfectante pentru apa din fantanile publice si private, si de asemenea, s-a asigurat consultanta efectuarii unei dezinfectii corecte.

DIRECTOR EXECUTIV,

                              Dr. Sorin  STOICA


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro