Dezbină şi cucereşte! Metoda PSD, pe colegiile PDL din sudul judeţului!

Distribuie:

    Având preşedinţia Consiliului Judeţean, PSD joacă dur în zona de sud a judeţului, considerată fief PDL. Astăzi, PSD Titu a avut parte de vizite interesante, nu de alta dar era pe acolo şi preşedintele, Adrian Ţuţuianu. Cu puţin timp înaintea sa, probabil şi pentru că ştiau că Ţuţuianu ţine la punctualitate, au trecut “natural” pragul sediului social democrat, doi primari PDL, foşti pesedişti,  Matei Toma, de la Costeştii din Vale (foto stânga) şi Nicolae Tudorache, de la Brezoaele. Aceştia au luat parte la discuţii cu preşedintele PSD, Adrian Ţuţuianu. Mai târziu, a apărut la Ziua Recoltei, eveniment patronat de primăria Titu, şi Nicolae Alecu, edilul Odobeştiului, care a schimbat şi el replici amicale cu asistenţa. În aceste condiţii, PDL are de ce să-şi facă griji, cei trei fiind primari de meserie, la cel puţin al treilea mandat şi cu peste 60% din opţiunile electoratului. În zona Titu, din partea PDL va candida actualul deputat de zonă, Bogdan Cantaragiu (foto dreapta), iar USL se pregăteşte să arunce în luptă un tânăr profesionist, din eşalonul II al partidului. Deşi părea un colegiul sigur pentru PDL, după locale şi pierderea primăriilor din oraşul Titu şi comuna Slobozia Moară,  lupta va fi una dură.

    Nu este exclus ca fix acceaşi metodă: „Dezbină şi cucereşte” să fie folosită de PSD şi în colegiul 8 Găeşti, colegiul pe care Adrian Ţuţuianu vrea cu orice preţ să-l câştige. Iulian Vladu, deputatul în funcţie, va fi candidatul democrat liberal pentru un nou mandat. Între cei doi au avut loc numeroase dispute politice, încă din perioada în care ambii erau parlamentari.

    Întrebat despre primarii PDL, din casa PSD, Ţuţuianu a râs, spunând că a fost la „Mercado” (piaţă în limba spaniolă). Ulterior şi-a nuanţat declaraţia subliniind că primarii ştiu că au evoie de el, dar admiţând că şi reciproca este valabilă.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro