Deputatul PNL Ion Pârgaru, despre zvonurile că ar părăsi partidul

Plasat în câteva rânduri, de presa centrală, în tabăra Călin Popescu Tăriceanu, deputatul PNL de Târgovişte Ion Pârgaru neagă informaţiile apărute. Chiar dacă nu este un “fan” al noilor realităţi din interiorul PNL, Pârgaru spune că există o singură situaţie în care ar părăsi PNL:

Dacă vă uitaţi ieri (nr. 21 iulie) la Delegaţia Permanentă a PNL mă vedeaţi şi pe mine. Lumea are gura slobodă. Eu cel puţin până nu văd ce linie ia partidul nu am cum să plec. Dacă ia o linie complet diferită de linia partidului pe care eu o ştiu, aceea de partid naţional, partid patriotic, doar dacă se depărtează de asta, nu numai eu, dar şi alţii am putea pleca. Dar eu sper că ne vom menţine pe linia aceasta pe care ne-au dat-o fruntaşii liberali. Eu am fost odată invitat la fundaţie (nr. Fundaţia lui Călin Popescu Tăriceanu), dar am fost mai mulţi prezenţi care suntem în acelaşi loc ca şi până atunci.” a precizat deputatul pentru Gazeta Dâmboviţei.

Recent şi preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu vorbea despre informaţiile despre plecarea lui Pârgaru şi punea situaţia pe baza faptului că acesta nu-l mai suportă pe Mihail Volintiru: “Nici socrul său nu-l mai suportă“, aprecia Ţuţuianu. Pârgaru neagă, însă, şi că ar exista disensiuni între el şi Volintiru, atăt în familie, cât şi în partid: “Mihail Volintiru (n.r. preşedintele PNL Dâmboviţa) este soţul fiicei mele. Eu cu Mihail mă înţeleg foarte bine şi îl apreciez din foarte multe puncte de vedere independent de faptul că este soţul fiicei mele. Chiar nu avem nici un fel de motiv să ne contrăm unul cu altul, deşi suntem firi diferite.” a mai precizat Pârgaru, care a mai spus şi că e curioasă reacţia preşedintelui PSD, care ar fi putut afla exact cum stau lucrurile de la colaboratorul său pe linie administrativă, liberalul Gabriel Grozavu.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Deputatul PNL Ion Pârgaru, despre zvonurile că ar părăsi partidul

 • 22 iulie 2014 at 21:06
  Permalink

  Foarte frumos, domnule deputat, dar tot nu mi-ati raspuns la intrebarea despre licitatia olandeza ! Peste putin timp se implinesc 2 (doi ) ani…

  Si , in legatura cu deducerile fiscale, se apropie anul, cu acelasi rezultat..

  P.S. unele minti ar putea crede ca acesta este un “atac”, dar dv. stiti ca sant treburi mai mult decat serioase.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro