Deputatul Ionuţ Săvoiu preia preşedinţia PSD Titu şi vrea acord cu UNPR!

Soluţia social democraţilor pentru Titu este deputatul Ionuţ Săvoiu. Acesta a fost numit interimar preşedinte al a organizaţiei după demisia preşedintelui Ion Nicolae. Acesta s-a retras din funcţa de preşedinte PSD Titu, pe care o deţinea de 21 de ani. Schimbările majore la vârful organizaţiei au fost generate de anunţul primarului Traian Niculae  că va candida din partea UNPR la alegerile din iunie, sprijinit şi de o mare parte din social democraţii din localitate. Ulterior PSD a demis zeci de persoane din orgaizaţie, pentru simpatii pro UNPR.

PSD nu are însă soluţie de candidatură la Titu, fiind în evaluarea şanselor fostului viceprimar Vlad Oprea, finul deputatului Săvoiu, şi ale actualului viceprimar Voicu Neagu.   În acest context, Săvoiu spune că PSD va adresa o scrisoare deschisă UNPR-ului local, dorind un acord similar celui de la nivel central.

UNPR a anunţat însă, prin vocea preşedintelui Miculescu, încă de la finele anului trecut, că partidul va merge singur în alegerile locale, fiind exclusă o colaborare cu PSD Dâmboviţa în actuala formulă de conducere.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 3 ganduri despre “Deputatul Ionuţ Săvoiu preia preşedinţia PSD Titu şi vrea acord cu UNPR!

 • 25 februarie 2016 at 15:37
  Permalink

  Dle sunteți cumva pe stat la dl Miculescu?
  Pai înjurati si Dvs puțin mai elevat, sau sunteți tot la nivelul lui Miculescu?
  Miculescu o sa ajungă președintele interlopilor din partidul sau.

  Reply
 • 25 februarie 2016 at 13:05
  Permalink

  Succes dlui presedinte Miculescu. Dumnezeu sa va ajute sa fiti presedintele tuturor dambovitenilor, sa ne scapati de incompetentul comunist care nejugneste si ne agreseaza zilnic care nu a facut nimic in toti anii de mandat si ne promite mall si locuri de munca in 2020. Jos infractorul Tutuianu

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro