Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3656
30-11-2021

Deputatul Gheorghe Ana: “Eram de acord să candidez pe un alt colegiu!”

Deputatul social democrat Gheorghe Ana a convocat, astăzi, o conferinţă de presă care a semănat foarte mult cu un testament politic. Ana a vorbit în termeni duri despre aşa zisa reformă din PSD, acuzându-şi colegii că-şi urmăresc propriile interese în detrimentul interesului partidului. “Reforma în organizaţia judeţeană nu a început! Nu poate să aibă loc cu cozi de topoare în interiorul ei.” Deputatul nu a vrut, însă, să dea nume spunând că nu îşi permite să declanşeze un conflict în interiorul partidului în preajma alegerilor generale. A sugerat totuşi că atitudinea partidului faţă de el se datorează intervenţiilor unor oameni influenţi din eşalaloanele 3 şi 4 ale PSD.

Ana a vorbit şi despre candidatura sa pentru actualele alegeri: “Eram de acord să candidez pe un alt colegiu. Partidul mi-a spus să nu mai candidez. Voi încerca să sprijin candidatura Rovanei Pulmb, pe zona de nord, ca să închidă colegiul.” A declarat, însă, că partidul i-a spus să nu mai candideze după ce îşi depusese candidatura în conferinţa judeţeană. “Sincer să fiu doream o altă ieşire din politică. Şi fără să fiu lipsit de modestie, cred că o şi meritam. Sunt prea multe lucruri de făcut în acest judeţ ca să ne jucăm cu astfel de mizerii. Judeţul Dâmboviţa are în următorii 4 ani nevoie de o politică foarte agresivă privind starea economică şi socială a judeţului. Cine-şi permite să facă astfel de jocuri nu este patriot. Nu este om de onoare! Este o scursură a societăţii care nu urmăreşte decât ca pe o perioadă scurtă să câştige ceva pentru el şi pentru cei din jurul lui. …Atrag atenţia colegilor mei: ceea ce promit să se gândească de 10 ori, pentru că dacă nu se realizează aceste lucruri se vor întoarce împotriva lor.” a mai precizat Gheorghe Ana. 

Deputatul social democrat a infirmat şi zvonurile conform cărora s-ar regăsi într-o altă familie politică, admiţând totuşi că a primit oferte: “Nu tradez un crez pe care-l am în mine de 20 de ani”. Cu toate acestea a sugerat că se gândeşte serios să plece din viaţa politică: “După alegeri îmi voi rezerva dreptul de a deveni un observator foarte corect a ceea ce se întâmplă la nivelul politicii dâmboviţene. Sunt 50% şanse de a deveni apolitic.”

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media