De frica scandalului, Iohannis ocoleşte Târgoviştea

Klaus Iohannis, preşedintele PNL, renunţă la vizita pe care intenţiona să o facă mâine, 20 august, unde urma să se întâlnească cu delegaţiile reunite ale PNL Dâmboviţa şi PDL Dâmboviţa.

Principalul motiv pentru care Iohannis ocoleşte Târgoviştea este scandalul creat în organizaţia PNL Dâmboviţa după demiterea preşedintelui Mihai Volintiru, care a generat un val de demisii. Iohannis se teme de eventuala reacţie negativă din partea celor nemulţumiţi de aceste schimbări. Preşedintele PNL păstrează din programul iniţial vizita din judeţul vecin, Argeş, unde va fi prezent mâine. Vizita la Dâmboviţa va fi reprogramată după întoarcerea preşedintelui PDL Vasile Blaga din concediu, Iohannis bazându-se pe sprijinul democrat-liberalului pentru a atenua efectul nemulţumirilor din PNL Dâmboviţa.

Ieri, o delegaţie a PNL Dâmboviţa ( vezi mai jos foto) a mers în capitală, ca să discute cu Klaus Iohannis despre schimbările de la Dâmboviţa. Conform celor prezenţi, Iohannis nu a vrut să asculte opinia reprezentanţilor PNL Dâmboviţa. Refuzul lui de a comunica cu baza partidului a generat valul de demisii de la nivelul PNL Dâmboviţa.

 

delegatie pnl volintiru delegatie pnl volintiru (7)delegatie pnl volintiru (3) delegatie pnl volintiru (4) delegatie pnl volintiru (5) delegatie pnl volintiru (2) delegatie pnl volintiru (1)

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 5 ganduri despre “De frica scandalului, Iohannis ocoleşte Târgoviştea

 • 21 august 2014 at 0:30
  Permalink

  Avem un proverb, ,,de ce iti este teama, nu scapi !”

  Reply
 • 20 august 2014 at 16:04
  Permalink

  nemteste era sa respecte programul pe care il avea stabilit asumadu-si toate decizile.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro