DÂMBOVIȚA: Școli din 10 localități au primit frigidere noi din partea Arctic

Compania Arctic a sponsorizat, mai multe școli din județ, cu 25 de aparate frigidere.

Acestea au ajuns la Târgoviște, Bilciurești, Crângurile, Șelaru, Ocnița, Raciu, Petrești, Niculești, Poiana și Crângurile. Directorii unităților de învățământ au intrat în posesia frigiderelor, astăzi, într-un eveniment organizat de ISJ.

Suntem într-o formulă completă, școală,  autorități publice, mediul privat. Noi am făcut demersuri prin care am exprimat nevoia identificată în unitațile de învățământ. Le mulțumesc tuturor pentru faptul că au fost așa receptivi la solicitarea noastră.

Colaborarea dumneavoastră cu instituțiile de învățământ din județ reprezintă o modalitate de implicare și un interes necondiționat pentru bunul mers al comunității. Astfel de inițiative sunt, în opnia noastră, motivante, adevărate modele de comportament civic, o speranță pentru o societate aflată în continuă evoluție.” a precizat Cristina Stroe, inspector general al ISJ Dâmbovița.

Frigiderele sunt necesare programului “Cornul și laptele” pentru păstrarea în bune condiții a produselor.

Vă mulțumesc pentru faptul că ați dorit să sprijiniți această inițiativă, deoarece rezolvăm o trebuință necesară și firească pentru mai multe comunități locale din județul Dâmbovița. Ne-am dori ca acest parteneriat să continue și în anii următori. În acest mod, copiii noștri vor avea garanția că produsele care le sunt oferite în cadrul programului guvernamental sunt păstrate în condiții de siguranță, condiții impuse de direcția de sănătate publică.” a precizat Sandu Oprea.

Avem două fabrici. Fabrica noastră din Găești este cea mai mare fabrică de frigidere din Europa și, după ce completăm faza a doua a investiției de la Ulmi, fabrica de la Ulmi va deveni cea mai mare fabrică de mașini de spălat rufe din Europa. Toate lucrurile acestea s-au realizat în Dâmbovița, cu oamenii din Dâmbovița. Era firesc și normal, atunci când ni s-a solicitat ajutorul, într-o cauză nobilă, ca aceasta, să venim în ajutor. De asemenea, aș vrea să transmit un mesaj din partea directorului nostru general: ori de câte ori suntem chemați, ori de câte ori este nevoie, cu cea mai mare plăcere, suntem disponibili să ajutăm comunitățile locale din Dâmbovița, deoarece Dâmbovița e casa noastră. Mulțumesc!” a declarat în cadrul evenimentului, Kemal Ozmen, director – Compania Arctic.

Donația Arctic, în municipiul Târgoviște, va merge către Grădinița catolică “Sfântul Francisc”, Grădinița Nr. 1 cu program normal, Grădinița Nr.13 cu program prelungit, Grădinița “Raza de soare”, Grădinița Nr. 15, Școala gimnazială “Paul Bănică”,  Școala gimnazială “Smaranda Gheorghiu”, iar din teritoriu beneficiari sunt școlile din vomunele: Bilciuresti două aparate, Niculești 3 bucăți, Pătroaia Vale – Crângurile 3 aparate,  Petrești un aparat, Șelaru un aparat, Ocnița trei bucăți, Poiana un aparat, Raciu două aparate.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro