DÂMBOVIȚA Covid-19: Casa Soarelui NU este centru de carantină

De câteva zile circula pe rețelele de socializare informația cum că, la Casa Soarelui Târgoviște au fost aduse mai multe persoane infectate cu Covid-19, acest lucru nefiind adevărat.

În legătură cu informaţiile apărute pe reţelele de socializare, prin care se anunţă faptul că la Complexul de Servicii Sociale Casa Soarelui Târgovişte ar fi centru de carantină pentru persoanele infectate cu noul coronavirus (COVID-19), vă transmitem faptul că NU ESTE ADEVĂRAT! 

La Complexul de Servicii Sociale Casa Soarelui Târgovişte, ca la toate centrele din subordinea DGASPC Dâmboviţa, există spaţii de izolare, care sunt utilizate în situaţia în care un beneficiar are o boală contagioasă, pentru a-i proteja pe ceilalţi beneficiari, însă NU ESTE CENTRU DE CARANTINĂ PENTRU BOLNAVII DE CORONAVIRUS! 

Menţionăm faptul că în perioada 11.03.2020 – 22.03.2020, cu posibilitatea prelungirii, sunt suspendate vizitele în centrele rezidenţiale, precum şi activităţile comune din centrele de zi, în vederea protejării beneficiarilor. 

Facem apel la cetăţeni să nu mai răspândească informaţii eronate! Mulţumim!„, se regăsește într-o postare pe pagina de Facebook a instituției.

 

 

Sursă :Facebook DGASPC Dâmbovița

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro