În Dâmbovița mai puțin de 20& din populația județului are un loc de muncă. Fără infrastructură și investiții, Dâmbovița se aliniază sărăciei din sudul țării, dar și din zona Moldovei, la fel ca județele vecine Teleorman și Giurgiu.
În schimb Argeș, Prahova și Brașov trăiesc într-o altă realitate economică. Prahova se situează în categoria județelor cu o rată de angajare de 20 – 24%. Datele privind salariul mediu arată și că prahoveni câștigă mai mult.
Argeș și Brașov sunt pe lista județelor campioane, cu rată de angajare de până la 51%, în aceeași categorie cu majoritatea județelor din Transilvania. Peste munți, harta arată o altfel de Românie, ridicată prin investiții care au creat zeci de mii de locuri de muncă, bine plătite. Transilvania se confruntă chiar cu o problemă a forței de muncă, având mare nevoie de personal calificat. Se pare însă că, în lipsa unei infrastructuri adecvate, munții au devenit o barieră a sărăcei.
n-ai cu cine, domnule, n-ai cu cine!
cu niște politruci ce și-au angajat neamurile la stat ori căpușează primăriile și descentralizatele din județ de le cocoșează?
care mai mult decît să asfalteze niște ulițe și parcări ori să cîrpească niște cămine culturale nu știu?
dar sîntem premianți la votat de pesedei cu toată Famiglia lor.
și nu uitați ce zicea hîtrul ăsta bătrîn: “Țineți minte cinci cuvinte: Îi mai rău ca înainte, Iar dacă n-aveți curele, Cumpărați-vă bretele Să vă spânzurați cu ele Că vin vremuri și mai grele!!!” 🙁