Criză în PSD Dâmboviţa! Alexandru Oprea a demisionat din funcțiile deținute: “Nu pot accepta la nesfârșit niște lucruri”

Momente tensionate la vârful PSD Dâmboviţa. Preşedintele CJD, Alexandru Oprea, a demisionat din funcţiile deţinute: secretar  executiv al organizaţiei judeţene şi preşedinte al organizaţiei Răzvad. Totul a pornit de a un conflict cu Adrian Ţuţuianu, alimentat, se pare,  de alţi colegi de partid, iar, probabil, pe liderul social democraţilor nu l-au mai ţinut nervii, de s-a ajuns în această situaţie.

Totul a pornit de la niște influențe exercitate , iar dumnealui (n.r. Adrian Ţuţuianu ) nu a avut capacitatea să analizeze cu obiectivitate acele lucruri. Eu mi-am prezentat demisia. Este un gest unilateral de voință pe care mi l-am asumat. Nu pot accepta, la nesfârșit, niște lucruri. Dacă ar fi reale nu aș avea nimic împotrivă. Le-aş putea accepta.  (…) Mi s-a spus că nu am veleități de om politic. Drept pentru care, dacă nu sunt om politic mă voi concentra doar pe capabilitățile administrative pe care până acum nu mi le-a negat nimeni. Dacă mi le neagă și pe astea, voi vede!” a declarat pentru Gazeta Dâmboviţei, Alexandru Oprea.

Acelaşi reproş asupra veleităţilor de om politic, îi erau aduse de către Adrian Ţuţuianu şi fostului deputat Ionuţ Săvoiu, în momentul în care acesta devenise foarte vizibil în partid.

Alexandru Oprea rămâne deocamdată la conducerea CJD. Pentru schimbarea sa ar fi nevoie de retragerea sprijinului politic, dar şi de două treimi din voturile consilierilor aleşi.

Nu am pierdut calitatea de membru de partid, ca să fiu schimbat din funcția de președinte trebuie să fiu întâi dat afară din partid. Ori nu cred că am făcut eu ceva împotriva partidului, iar partidul nu este opera unui singur om. Din câte știu eu este o organizație cu mai mulți membri.” a mai spus Oprea.

Alexandru Oprea a avut o ascensiune rapidă în PSD Dâmboviţa, fiind desemnat şeful campaniilor electorale pentru alegerile locale şi, ulterior, generale, din 2016, câştigate categoric de PSD.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 6 ganduri despre “Criză în PSD Dâmboviţa! Alexandru Oprea a demisionat din funcțiile deținute: “Nu pot accepta la nesfârșit niște lucruri”

 • 14 martie 2017 at 8:02
  Permalink

  oameni buni, chiar este blestemat acest judet? Nu mai sunt oameni cu coloana vertebrala sa conduca administrativ acest judet plin de politicieni de rahat, corupti si fara dragoste de concetateni? Acest securust agramat si ingamfat sa se duca cu copii sau nepotii la pescuit sau la sapat de porumb, sa nu ne mai intoxice cu figura lui de cartofor!

  Reply
 • 13 martie 2017 at 16:18
  Permalink

  era si timpul d-le Oprea,asa e ,nu aveti velietati de om politic,nu se vede ca se retrag ,,acoperitii,, din toate structurile statului,locul dvs. este in parc cu pensionarii ,pregatirea dvs. nu face onoare acestui sistem ,iar acela a apus demult.asa ca dle Tutuianu,era si timpul,cam tarziu dar e bine si acum.

  Reply
 • 12 martie 2017 at 15:39
  Permalink

  Este greu de lucrat cu dl Tutuianu. Pacat ca seful PSD nu poate sa se abtina si pleaca urechea la intoxicarile prostilor.

  Reply
 • 12 martie 2017 at 14:56
  Permalink

  Baronul rosu vrea tot el sa conduca judetul ! Daca se poate cu prostii si yesmani !Si Oprea are mai multa stiinta de carte si e mai putin cocosat decat altii! Nu stiu de ce s-a umilit atat in fata unui ,,nemernic ” ,cum ii placea baronului de Dambovita sa-i alinte pe cei care nu-si plecau capul !

  Reply
 • 12 martie 2017 at 10:50
  Permalink

  Stiam ca exista oameni cu colana vertebrala si in PSD. Politica pumnului in gura nu poate avea castig pe termen lung.

  Reply
 • 12 martie 2017 at 6:18
  Permalink

  să fi apărut dihonia din județ sau pe surse din comisia de control a sri?
  zic și io… 😉

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro