Cristian Stan pledează pentru USL Târgovişte: “Cred că momentul critic a trecut!”

Distribuie:

Preşedintele PSD Târgovişte, Cristian Stan crede că proiectul USL va rezista cel puţin până la alegerile prezidenţiale. Stan recunoaşte că la Dâmboviţa există tensiuni, dar în acelaşi timp crede că ceea ce a fost mai rău a trecut: “Cred că momentul critic a trecut! Vin alegerile! La prezidenţialul de anul viitor vom susţine un candidat USL, pe Crin Antonescu. Nu există altă variantă” a declarat recent Stan,  în cadrul emisiunii “Faţă în faţă”, moderată de Anda Ştefan,  la Columna TV. Stan a recunoscut că momenult critic de vârf a fost alegerea conducerii Companiei de Apă “un lucru care nu ar fi trebuit să ne polarizeze”, a mai precizat preşedintele social democraţilor târgovişteni.

Deşi, vine cu un mesaj de uniune la nivelul judeţului, liderul pesediştilor spune că PSD este vioara întâi la nivelul judeţului: “Nu vreau să fiu pesimist, dar fără implicarea PSD nici un candidat al USL nu poate să câştige alegerile prezidenţiale. De la nivel central lucrul asta se transmte destul de clar, dar la PNL se produce o ruptură între mesajul central şi cel local. Mesajul trebuie să să ajungă nealterat, trebuie făcut un mic reglaj de comunicare şi atitudine. Sunt convins că după europarlamentare va avea loc o schimare totală de atitudine. Va fi o diferenţă  mare între PSD si PNL, iar colegii nostrii îşi vor schimba atitudinea.”, a mai spus Cristian Stan. A încheiat însă într-o notă de pace:  “Personal am o relaţie foarte bună cu biroul de conducere al PNL Târgovişte, chiar cordială. Cu domnul Volintiru, discut mai rar.”, semn că disensiunile din USL nu le pică bine nici social democraţilor târgovişteni. Mai ales că Stan cultivă o serie de relaţii amicale cu liberalii locali, cu care se mai întâlneşte la câte un meci de fotbal.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Cristian Stan pledează pentru USL Târgovişte: “Cred că momentul critic a trecut!”

  • 11 septembrie 2013 at 8:00
    Permalink

    Cristinele, cum poti sa spui tu ca doar cacarau este singurul candidat de la usl?pei asa slaba alianta aveti incat doar asta e in masura sa candideze.pei ar trebui sa va dati toti demisia ca faceti asta.sa va fie rusine, Cristinele pt ca nu aveti un prezidential PSD.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro