Coronavirusul a ajuns și la Produlești. Autoritățile locale confirmă cazul. Este vorba de asistentă medicală

Primarul comunei Produlești, George Georgescu, a anunțat opinia publică, printr-o postare pe facebook, că în localitate s-a înregistrat primul caz de infectare cu Covid-19. Este vorba de o asistentă medicală,  în vârstă de 36 de ani, care lucrează la Matei Balș.
“Din nefericire, avem primul caz de coronavirus în comuna noastră.
Ca urmare a depistării pozitive cu virusul COVID-19 a unui cetățean cu domiciliul în Com. Produlești, vă informăm că situația este gestionată în totalitate de către DSP Dâmbovița (Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița), dar și de autoritățile locale.
Acum, mai mult ca oricând, instituțiile trebuie lăsate să-și facă datoria. Primul lucru pe care-l vom face rapid: în jurul gospodăriei, vom acționa cu substanțe de dezinfecție din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandabile în astfel de cazuri.
Primăria Comunei Produleștu îndeamnă cetățenii comunei la calm și responsabilitate și la informare doar din surse credibile, oficiale. Orice modificare legată de situația sus menționată va fi adusă la cunoștință opiniei publice în timp util. Vă mulțumim!”  a scris George Georgescu

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro