Corneliu Ștefan: Guvernul a alocat 63 de milioane de lei pentru investiții locale, în Dâmbovița

Deputatul Corneliu Ștefan a anunțat în această dimineața că județul Dâmbovița va primi o sumă importantă pentru investiții local.

“Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrație Publice, a alocat astăzi 63.000.000 lei pentru realizarea unor obiective de infrastructură rutieră, educaţională, iluminat public, lucrări de extindere şi construire a unor sedii de primării, precum şi pentru dotarea unor cabinete medicale.

Prin interpelările depuse în aceşti doi ani de activitate parlamentară, am insistat pentru alocarea de bani necesari efectuării lucrărilor de reabilitare şi modernizare a Colegiului Naţional Nicolae Titulescu din Pucioasa. Iată că, acum, acest deziderat, prin insistenţele noastre, prin grija Guvernului României, este atins.

Teatrul Municipal Tony Bulandra Târgovişte primeşte fonduri pentru lucrări de consolidare şi reabilitare.

De asemenea, beneficiază de alocări bugetare pentru infrastructura rutieră şi municipiul Moreni.
Este un semnal bun. O dovadă clară că ceea ce am promis în campaniile electorale se înfăptuieşte, că suntem atenţi la nevoile acestui judeţ şi că acţionăm în consecinţă.

Vrem ca localităţile din judeţul Dâmboviţa să se dezvolte şi mai mult din punct de vedere economic, social, cultural şi educativ. Scopul nostru, al parlamentarilor PSD din județul Dambovita, este acela de a dezvolta comunitățile locale din județul nostru” a declarat Stefan.


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro