Cornel Ştefan: “Recunosc, sunt vinovat!” Vezi ce îşi asumă fostul lider TSD Dâmboviţa

Cornel Ştefan, fostul preşedinte al TSD Dâmboviţa a renunţat la conferinţele de presă, dar comunică public de pe blogul personal. Astăzi o nouă postare va produce cu siguranţă reacţii între social democraţi: 

„Dragi prieteni, 

Voi supara dinstinşi domni cu aceste rânduri, dar mi-o asum! Am strania senzaţie că PSD Dâmboviţa e în opoziţie cu partidul. De ce? Pentru că nu mai văd liderii să ne calce şi nouă pragul. Alegeri la femei fără Rovana Plumb, deputata noastră de Pucioasa, alegeri la organizaţia municipală fără nici un nume greu de la centru, deşi suntem ditamai capitală de judeţ cu preţenţii la a conduce regiunea şi aud că mâine, nici Nicolae Bănicioiu n-ar dori să  ne onoreze cu prezenţa la tineret!  Aşa că nu pot să nu fiu nostalgic după vara şi toamna anului trecut când liderii partidului dădeau încredere dâmboviţenilor, umăr la umăr cu liderii PSD Dâmboviţa. Înţeleg de asemenea, din presă, că absenţele ar fi motivate. Nu şi pentru sufletul meu social democrat care vrea să-şi simtă liderii aproape ca să putem explica oamenilor de ce trebuie să aibă în continuare încredere în noi.

Am fost acuzat că am făcut din TSD Dâmboviţa, o organizaţie cu 7000 de membrii, una în care relaţiile interpersonale şi prieteniile sunt definitorii. Cu alte cuvinte, vina mea cea mare ar fi că am făcut din TSD Dâmboviţa… o FAMILIE politică. Recunosc, sunt vinovat! Pentru mine familia este cel mai important reper al vieţii. De aceea poate îndrăznesc să sper că PSD Dâmboviţa are relaţii interpersonale şi prietenii cu PSD şi că cele două structuri sunt o familie! Trebuie să facem parte din familie sau riscăm să nu mai facem parte din nimic!”  a postat Ştefan pe blogul personal www.corneliustefan.ro

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro