Cornel Ștefan, către TSD-iști: “Dacă eu nu plec, voi unde vă duceți?”

Independența de comunicare pe care demisia din funcția de președinte al TSD i-a oferit-o lui Cornel Ștefan este folosită de acesta din ce în ce mai des pe blogul personal.

Acesta a postat astăzi al doilea mesaj în mai puțin de o săptămână, în care social democratul dă glas unor nemulțumiri din rândul TSD. Iată mesajul pe care fostul președinte l-a adresat astăzi tuturor membrilor organizației: “Dragi prieteni, nu pot fi ipocrit să spun că nu mă simt măgulit de faptul că mulţi la ora aceasta va ganditi la demisii din functiile care le detineti in cadrul organizatiei TSD Dambovita, pentru a susţine gestul meu.SUNT MĂGULIT, DAR SUNT ŞI ÎNGRIJORAT. Demisia mea este un act personal, care nu vreau să se transforme într-un curent de opinie. Eu sunt şi voi rămâne social democrat, iar voi sunteţi la fel. Vă ştiu, vă apreciez, vă mulţumesc pentru ceea ce aţi făcut în organizaţie. Fără voi, PSD nu câştiga bătălia electorală. O ştiu şi seniorii, chiar dacă nu toţi o recunosc!

Celor care aveti de gand sa faceti acest gest, vă spun să vă mai gândiţi. Funcţiile sunt trecătoare, iar dacă nu construim ceva în spatele lor, şi noi, oamenii implicaţi politic, suntem la fel!

În concluzie, eu nu plec din partid! Sunt „oameni de bine” care mi-au prezis că se va face dreptate şi că voi fi dat afară! Nu ştiu dacă acest lucru se va întâmpla, dar să aşteptăm să ajungem acolo!

Numai bine!

Corneliu Ştefan, membru PSD”.

Avem o bănuială că Ștefan va deveni din ce în ce mai vizibil mai ales acum, când este un social democrat ”independent”.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro