Cornel Ştefan: “Aveţi de ales între un purtător de fapte şi un purtător de vorbe!”

 Fostul preşedinte demisionar al TSD Dâmboviţa, Cornel Ştefan, a creat rumoare astăzi la conferinţa de alegeri a noii conduceri, în urma unui discurs în care şi-a exprimat clar opţiunea pentru candidatul Andrei Albu. Ştefan a reluat acuzele privitoare la implicarea seniorilor în cadrul alegerilor prin presiuni făcute asupta delegaţilor:

“Singurii care puteţi decide asupra viitorului organizaţiei sunteţi voi cei din sală. Vă rog să uitaţi ce senior v-a sunat, ce membri au pus presiune pe voi pentru a vota un anumit candidat. Aveţi de ales între un purtător de fapte şi un purtător de vorbe! Între un om care are propria campanie şi un coleg care mi-a furat sloganul de campanie: Tinerii pot! Decizia e la voi!”, a transmis Cornel Ştefan, aplaudat la scenă deschisă de susţinătorii lui Andrei Albu. Discursul fostului lider a fost primit cu o oarecare crispare de liderii partidului aflaţi pe scenă.


 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca