Copreședintele PNL Dâmbovița, Ludovic Orban, o nouă înfrângere în partid

Copreședintele PNL Dâmbovița, Ludovic Orban a pierdut astăzi funcția de șef de grup al deputaților liberali la nivelu Camerei Deputaților. Orban a îndeplinit acestă funcție în sesiunea anterioară, dar a pierdut la mustață în fața lui Eugen Nicolăescu (foto), cu 42 de voturi Orban și 43 Nicolăescu. Încă din preziua votului se vorbea despre faptul căniculaescu Nicolăescu este preferatul conduceri PNL.

La sfârșitul anului trecut Orban pierdea președinția PNL în favoarea Alinei Gorghiu. Și atunci au existat informații anterioare votului conform cărora Gorghiu era preferată la conducere.

Următoarea cursă în care s-a înscris, Ludovic Orban este candidatura pentru primăria capitalei, Orban și-a depus intenția de candidatură pentru realizarea unor sondaje interne în partid. S-au mai înscris în cursă: Cristian Busoi, Costică Canacheu și Petre Roman.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 4 ganduri despre “Copreședintele PNL Dâmbovița, Ludovic Orban, o nouă înfrângere în partid

 • 3 septembrie 2015 at 10:29
  Permalink

  Corect era cel mai bine clasat . Sper ca la candidatura pentru primaria Bucuresti sa nu iasa la “sondaj” tot pe locul doi.

  Reply
 • 3 septembrie 2015 at 8:33
  Permalink

  Orban este liberalul care a spus ce gandeste todeauna.lucru care a deranjat pe multi.Oricum la un clasament pe puncte este liberalul cel mai bine clasificat si e o onoare pentru organizatia liberala din Dambovita ca-l are copresedinte.

  Reply
 • 2 septembrie 2015 at 20:08
  Permalink

  Așteptam plecarea CHITARISTULUI de la Dambovita.

  Reply
 • 2 septembrie 2015 at 8:44
  Permalink

  cat de curand menestrelul va fi marginalizat.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro