Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022

Copil accidentat în Peştera Ialomiței

Duminică, 27 martie, un copil de 8 ani a suferit un accident provocat de neatenție, în Peştera Ialomiței, şi a avut nevoie de îngrijiri.

,,Am fost anunţaţi, printr-un apel telefonic din partea administratorului Peşterii Ialomiţa, că un copil în vârstă de 8 ani din oraşul Brăila suferise un accident survenit într-un moment de neatenţie. Imediat, o echipă de salvatori de la Baza Salvamont Salvaspeo Dâmboviţa din zona Peştera s-a deplasarea la locul specificat cu SSV-ului din dotare, ajungând la Peştera în aproximativ 10 minute. După un control amănunţit al copilului care era conştient s-a constatat că este vorba de un traumatism cranio-facial, multiple escoriaţii, un hematom la nivelul ochiului stâng şi epistaxis”, se arată într-un comunicat al Salvamont Dâmboviţa.

Victima a fost transportată în siguranţă la Baza Salvamont Salvaspeo Dâmboviţa din zona Peştera, unde i s-a acordat primul ajutor, apoi a fost solicitat un echipaj al ambulanţei pentru transport la cea mai apropiată unitate sanitară.

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo
kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media