Consiliul Local Municipal, eclipsat de actorul Boris Petroff

După ultima ședință ordinară a acestui an, in care a fost convocat Consiliul Local Municipal Târgoviște, unde au fost aprobate in unanimitate de voturi toate proiectele de hotărâre înscrise, Primarul orașului, Daniel-Cristian Stan, a făcut surpriza ca la final, Boris Petroff, invitatul special, să scoată ședința din monotonie.

Actorul a povestit viața sa, și a descris momentul în care a decis că vrea să devină actor. S-a născut la 4 noiembrie 1939 in București, iar după ce citește nenumărate „Dox-uri” de aventură cu submarine si mare, pleacă la Galați si termină Liceul militar de marină. Intră la Școala Militară Superioară de marină și trece in rezerva cu gradul de sublocotenent. Anul 1960 este anul in care își incepe studiile la Institutul de Artă teatrală si cinematografică „I.L.Caragiale”pe care le termina in 1964, când este angajat la Teatrul de stat Oradea.

Până în anul 2009, locuiește în București, unde joacă pe scenele teatrelor „Ion Creangă”, „Nottara”și Teatrul evreiesc de stat.

La final, ascultând si de sfatul soției, se retrage în Moroieni-Dâmbovita de unde, în prezent, colaborează cu Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște.

Prin modul relaxat, și cu autenticitatea prin care și-a spus povestea, Boris Petroff, în vârstă de 80 de ani, a reușit să stârnească îndoiala consilierilor Partidului Național Liberal, care erau sceptici în privința scurtelor replici despre politică, pe care le-a abordat actorul, întrebând dacă nu cumva a fost chemat de Primar, special să spună acele lucruri și dacă, nu cumva, au făcut un scenariu.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro