Conferenţiarul Iulian Brezeanu a fost numit vicepreşedinte al UNPR Dâmboviţa

Conferenţiarul universitar, Iulian Brezenu, s-a alăturat UNPR Dâmboviţa, unde a fost numit vicepreşedinte interimar până la alegerile din filială. Brezeanu a părăsit recent Mişcarea Populară. În carul unei conferinţe de presă, acesta  a explicat:

„Am decis să mă alătur echipei UNPR pentru că am descoperit aici un proiect politic ambiţios , la nivel local, care are ca obiective obţinerea celui mai mare număr de consilieri locali, primari şi  consiliul judetean. Pentru acest obiectiv UNPR şi -a construit şi îşi construieşte o echipă solidă şi de aceea am optat să mă alătur. De ce asa repede: evenimentul care m-a determinat  a fost alegerea viceprimarilor Târgoviştei de săptămâna trecută. Cred că o astfel de soluţie la un oraş capitală de judeţ, cu 80000 de locuit este ruşionoasă. (…) Să nu creadă cineva că eu comentez etnie, ci e vorba de pregătire. Suntem într-o societate bazată pe cunoaştere. Nu putem să promovăm în fruntea unui oraş un om care se străduieste să-si ia bacalaureatul. (…)  În acest judeţ, dezvoltarea nu poate să se facă decât printr-un proiect politic viabil, ambiţios, dimanic. Şi eu cred că echipa care se strânge în jurul domnului Miculescu  are această capacitate şi eu voi oferi energia mea, capacităţile mele, acestei echipe pentru a avea succes.” a spus Brezeanu

Brezeanu a fost iniţiatorul Mişcării Populare în judeţul Dâmboviţa şi a ocupat funcţia de secretar general al acestei formaţiuni. Şi-a explicat demisia printr-o scrisoare publică în care a menţionat faptul că organizaţia MP Dâmboviţa este lipsită de forţă pentru a câştiga alegerile:

„Apropierea alegerilor locale și legislative din anul 2016 nu a adus filialei județene Dâmbovița a partidului Mișcarea Populară plusul de forță pe care ni-l doream. Spiritul politicianist provincial, interesele mărunte, combinațiile de interese, compromisurile meschine, promisiunile bombastice și fără acoperire continuă să domine climatul politic dâmbovițean, iar echipa noastră nu reușeşte să contracareze toate aceste râcile și să aducă alături de noi o masă critică de oameni valoroși, competenți, hotărâți, verticali, cu care să ne confruntăm cu șanse în alegeri și să ne impunem.”

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 5 ganduri despre “Conferenţiarul Iulian Brezeanu a fost numit vicepreşedinte al UNPR Dâmboviţa

 • 9 februarie 2016 at 10:07
  Permalink

  mi-a zis popa că în săptămîna cu pensia nu am voie să înjur, să blestem și altele conexe… ghinion de neșansă.
  next week! 😉

  Reply
 • 8 februarie 2016 at 22:24
  Permalink

  Lasati-o moarda domnule conf. Ati plecat de la MP ,probabil, din cauza faptului ca acolo nu exista un domn Miculescu care sa aiba asa multe finante a.i. sa atraga pe foarte multi. Stim cu totii ca banii numerosi iti aduc multe voturi, mai ales prin zonele rurale.

  Reply
 • 8 februarie 2016 at 19:26
  Permalink

  Dar dl Miculescu ce pregătire are? Ce facultate are ? Si-a dat cumva doctoratul cu dl Oprea?
  Dle Brezeanu, stati cumva rău cu finantele?

  Reply
 • 8 februarie 2016 at 17:48
  Permalink

  De fapt, acesta era motivul pt care a plecat din pmp. Vrea un os de ros.

  Reply
 • 8 februarie 2016 at 16:19
  Permalink

  Felicitari, domnule profesor!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro