Comunitatea locală îl plânge pe Gheorghe Soare, salvatorul copiilor din microbuzul morții

Moartea angajatului școlii Aninoasa care îi însoțea pe elevi în microbuzul privat care îi transporta la unitatea de învățământ este deplânsă de întreaga comunitate.(DETALII DESPRE ACCIDENT)

Gheorghe Soare avea 60 de ani și lucra ca personal contractual al școlii. Bărbatul a fost extrem de responsabil și s-a asigurat că toți copii poartă centuri de siguranță. Centurile le-au salvat viața micuților, în momentul în care microbuzul a intrat în coliziune cu un autoturism și s-a răsturnat. Toți copii sunt la acest moment acasă, fără răni grave. Primarul localității, Vlăduț Niculae, a anunțat că acești vor primi consiliere psihologică în urma șocului.

O tragedie s-a abătut azi peste comunitatea noastră, microbuzul care transporta elevii către școală fiind implicat intr-un grav accident! Cei 10 copii prezenți în mijlocul de transport sunt în afara oricărui pericol. Aceștia au fost transportați la spital pentru investigații, iar acum sunt acasă, alături de familiile lor. În perioada imediat următoare aceștia vor fi evaluați și vor primi consiliere psihologică, șocul emoțional fiind unul extrem de mare.

Din nefericire, șoferul microbuzului și însoțitorul copiilor și-au pierdut viața în accident și gândurile noastre se îndreaptă către familiile îndurerate ale acestora. Colegul nostru, domnul Soare Gheorghe, un om în adevăratul sens al cuvântului, a asigurat copiii la urcarea în microbuz, punându-le centurile de siguranță, fapt care i-a și salvat, evitând o tragedie de proporții. Cu durere în suflet aflăm acum că acesta este printre îngeri, devenind îngerul păzitor al acestor elevi.

Dumnezeu să îi odihnească!

Sute de oameni au lăsat mesaje de condoleanțe. Oamenii spun că bărbatul îi îndrăgea pe copii, iar aceștia erau foarte atașați de el datorită grijii ce le-a purtat-o până în ultima clipă.

În accident și-a pierdut viața și șoferul microbuzului, un bărbat de 64 de ani. Conform polițiștilor acesta nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro