Compania Regata urează Sărbători Fericite, reducând preţurile în decembrie!

Chiar dacă în perioada iernii sunt mai puţini cei care fac renovări sau demarează construcţii noi, sunt şi persoane care privesc în perspectivă, profitând de reducerile substanţiale oferite de magazinele de bricolaj.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Regata a redus substanţial preţurile la materialele de construcţii şi finisaj, inclusiv la gama de instalaţii sanitare şi de climatizare.

 “Prin reducerile şi promoţiile acordate, dorim să fim cât mai aproape de clienţii noştri, indiferent de proiecte acestora, de sezon sau de bugetul alocat. Regata vă urează Sărbători fericite, multă sănătate şi fericire alături de cei dragi! ”

 Mai mult, până la sfârşitul anului, clienţii fideli Regata vor beneficia de şansa de a obţine un voucher de cumpărături de până la 1000 lei, pentru anul 2015.

Persoanele care nu au primit revista Regata în cutia poştală, pot merge în magazinele Regata din Târgovişte pentru a obţine un exemplar. Revista Regata conţine toate promoţiile lunii decembrie.

 [youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”93KRR1MJvYg”]

Regata Târgovişte este cea mai mare companie cu capital integral românesc din judeţul Dâmboviţa. Cunoscută ca importatorul nr. de gresie şi faianţă din România, Regata este principalul importator şi distribuitor pentru plăci ceramice şi obiecte sanitare din România, cu peste 1800 de clienţi, persoane juridice în toată ţara.

Facebook, https://www.facebook.com/regata.targoviste

Regata Poza1

 

(poza 2)


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro