COMEMORARE: 7 ani de la trecerea în nefiinţă a domnului Ionel Mișu, părintele REGATA

Astăzi, 24 mai, se împlinesc 7 ani de la trecerea în neființă a cunoscutului om de afaceri Ionel Mișu. Timpul s-a scurs nepăsător, dar nu a putut șterge amintirile celor care l-au cunoscut.

Născut pe 17 iunie 1936, Ionel Mișu a studiat ASE și prin perseverență și determinare a ajuns contabil șef și mai apoi director la Alimentara Târgoviște. Ambiția și spiritul întreprinzător însă, au ieșit la suprafață și Ionel Mișu a pus în 1993 bazele a ceea ce avea să devină una dintre cele mai mari companii cu capital integral românesc, în domeniul importului de plăci cermice.

Vrem să ne amintim cu drag de cel care în 1993 a pus bazele companiei REGATA, companie pe care în 20 de ani de muncă a reușit să o poziționeze în topul companiilor de profil din țară. Viața lui Ionel Mișu a fost un testament, un exemplu că doar prin muncă, învățare și consecvență, se poate crea o afacere de succes.

In timpul vieții sale, Ionel Mișu a deschis 7 magazine de profil în Târgoviște, oferind aproximativ 200 de locuri de muncă, deși în acea perioadă țara se afla într-o criză economică severă. Cel mai mare și reprezentativ dintre aceste magazine este showroom-ul REGATA situat pe Bulevardul Eroilor, în apropiere de halta Teiș. Pe strada Laminorului, unde se află și sediul firmei, a deschis 3 mari depozite ce deservesc distribuția en-gross la nivel național.

Ionel Mișu a fost nu doar un antreprenor desăvârşit, ci şi un familist, ținându-l tot timpul aproape pe fiul său Cătălin, cu ajutorul caruia a pus bazele rețelei naționale de distribuție pe care Regata o deține în prezent.
Putem spune că nu foarte multe persoane l-au cunoscut pe Ionel Mișu, așa cum era: o persoană carismatică, complexă, de o inteligență deosebită, cu o fire blândă şi deopotrivă severă atunci când situaţia era de aşa natură.

Acum, noi cei din echipa Regata, ne amintim cu drag de Ionel Mișu, cel care a pus pe primul loc omul și apoi funcția. A fost apropiat de angajați, le-a ascultat nevoile, i-a motivat, fiind pentru ei nu doar proprietarul companiei, ci mai degrabă un părinte și un coleg, mereu prezent şi implicat.

Dacă l-ați cunoscut, apreciat și îndrăgit, vă rugăm să păstrăm un moment de cinstire a memoriei lui și să nu îl uităm pe cel care a fost Ionel Mișu, un om minunat, un familist și un antreprenor desăvârşit.

Regata duce mai departe amintirea lui Ionel Mișu, continuându-și povestea de succes, aducând bucurie în casele oamenilor și fiind mereu în topul companiilor românesti.

Amintirea lui va dăinui mereu în inimile noastre.

Fie ca sufletul său să se odihnească în pace!

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro