Claudia Gilia este noua preşedintă a femeilor social democrate

Conferinţa de alegeri a Organizaţiei de Femeia  Partidului Social Democrat, desfăşurată aseară la Casa Sindicatelor din Târgovişte, a stabilit o nouă echipă de conducere, aleasă prin votul a câteva sute de delegate. Noua preşedintă, Claudia Gilia, este cadru universitar al Univeristăţii Valahia, Facultatea de Drept, şi este purtător de cuvânt al organizaţiei judeţene a partidului.

Fosta preşedintă a OF PSD, Ioana Cristea a făcut un pas înapoi şi a renunţat la a mai candida pentru conducerea organizaţiei, optând pentru unul din posturile de vicepreşedinte. Sunt voci care spun că decizia lui Cristea nu ar fi fost chiar o dorinţă a acesteia, ci mai degrabă o decizie de politică internă a partidului. În orice caz, aceasta şi-a reiterat în discursul de ieri ataşamentul faţă de partid, declarând că va susţine în continuare, cu toată forţa, politica PSD.

La conferinţa social democratelor dâmboviţene au luat parte, ca invitaţi: Ecaterina Andronescu, alături de senatorul Leo Badea şi preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. „Este o perioadă în care trebuie să dăm socoteală în fiecare zi pentru ceea ce facem. Este nevoie de fiecare membru al PSD ca să explice toate proiectele cu care guvernarea Ponta vine. Oamenii ne-au votat pentru că au încredere în noi şi nu trebuie să le înşelăm aşteptările….Trebuie să readucem pas cu pas bunăstarea oamenilor.”, a transmis Andronescu, femeilor din partid.

Deputatul de Pucioasa, Rovana Plumb, preşedinte al Organizaţiei Naţionale de Femei a PSD,  a ratat şi această conferinţă. Deşi în campanie era omniprezenţă, după alegeri, Plumb nu a mai participat la viaţă publică a organizaţiei dâmboviţene. Cei din prezidiu au scuzat-o, pentru lipsa de ieri, spunând că nu ar fi în ţară.


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro