CJD demarează lucrări de reabilitare în localitățile afectate de viituri

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, s-a aflat astăzi la o întâlnire în interes de serviciu cu primarii din comunele Vișinești, Valea Lungă și Iedera împreună cu Administratorul Public al Județului, Cristian Avanu și directorul Direcției Tehnice CJD.

Aceștia au stabilit cele mai optime soluții pentru ca, în perioada imediat apropiată, să demareze lucrări ample de reabilitare a drumurilor și podețelor care au fost afectate de viiturile din ultima perioadă. Președintele CJD își propune ca acest proiect să fie finalizat până la începerea sezonului rece.

„Împreună cu administratorul public al județului, Cristian Avanu, și directorul Direcției Tehnice a Consiliului Județean Dâmbovița, Dinu Vasile, am avut deja primele discuții cu proiectanții, alături de primarii Nicolae Stoica, Emil Negru, Gheorghe Simion, pentru a găsi cele mai bune și rapide soluții tehnice, astfel încât drumul județean care tranzitează respectivele localități să fie reparat până la începutul sezonului rece.”
Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro