Ciprian Iacob și Aritina Mihai , funcții la nivel central în PNL

După congresul PNL, liberalii dâmbovițeni sunt reprezentați la nivel central de avocatul Ciprian Iacob, președinte PNL Pucioasa, și Aritina Mihai, președinta OFL Târgoviște. Iacob a fost ales ca judecător în Curtea de Onoare și Arbitraj a partidului, iar Aritina Mihai este unul dintre cei 15 cenzori ai PNL.

Curtea de Onoare și Arbitraj soluţionează, printre altele, contestaţiile împotriva sancţiunilor disciplinare aplicate în conformitate cu prevederile din Statut; contestaţiile privind modalitatea de întocmire a listelor parlamentare, în ce priveste respectarea dispoziţiilor statutare şi regulamentare, în baza proceselor verbale, a declaraţiilor părţilor şi a raportului întocmit de membrul Curţii delegat să verifice situaţia. După rămânerea definitivă a deciziei, lista va fi transmisă Delegaţiei Permanente pentru soluţionarea politică; contestaţiile privind modalitatea de desfăşurare şi rezultatele conferinţei filialei teritoriale, în baza proceselor verbale şi a raportului membrului Curţii delegat să participe la conferinţă; contestaţiile privind modalitatea de alegere a delegaţilor la Congres, în baza proceselor verbale, a declaraţiilor părţilor şi, la nevoie, a raportului unui membru al Curţii delegat să verifice situaţia.

Comisia Centrala de Cenzori este o structură de specialitate la nivel naţional a Partidului Naţional Liberal si are ca scop verificarea situaţiei de gestionare si de evidenţiere în contabilitate a patrimoniului şi a fondurilor financiare, precum şi a modului de respectare a prevederilor legale în domeniul financiar -contabil.

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Ciprian Iacob și Aritina Mihai , funcții la nivel central în PNL

  • 2 iulie 2014 at 22:15
    Permalink

    Felicitări!!! D-nul av. Ciprian Iacob este printre puținii oameni politici dâmbovițeni care îşi merită funcțiile. Îi doresc viitor luminos.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro