Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de weekend, nr. 3702/3703
16-1-2022

Ciprian Iacob și Aritina Mihai , funcții la nivel central în PNL

După congresul PNL, liberalii dâmbovițeni sunt reprezentați la nivel central de avocatul Ciprian Iacob, președinte PNL Pucioasa, și Aritina Mihai, președinta OFL Târgoviște. Iacob a fost ales ca judecător în Curtea de Onoare și Arbitraj a partidului, iar Aritina Mihai este unul dintre cei 15 cenzori ai PNL.

Curtea de Onoare și Arbitraj soluţionează, printre altele, contestaţiile împotriva sancţiunilor disciplinare aplicate în conformitate cu prevederile din Statut; contestaţiile privind modalitatea de întocmire a listelor parlamentare, în ce priveste respectarea dispoziţiilor statutare şi regulamentare, în baza proceselor verbale, a declaraţiilor părţilor şi a raportului întocmit de membrul Curţii delegat să verifice situaţia. După rămânerea definitivă a deciziei, lista va fi transmisă Delegaţiei Permanente pentru soluţionarea politică; contestaţiile privind modalitatea de desfăşurare şi rezultatele conferinţei filialei teritoriale, în baza proceselor verbale şi a raportului membrului Curţii delegat să participe la conferinţă; contestaţiile privind modalitatea de alegere a delegaţilor la Congres, în baza proceselor verbale, a declaraţiilor părţilor şi, la nevoie, a raportului unui membru al Curţii delegat să verifice situaţia.

Comisia Centrala de Cenzori este o structură de specialitate la nivel naţional a Partidului Naţional Liberal si are ca scop verificarea situaţiei de gestionare si de evidenţiere în contabilitate a patrimoniului şi a fondurilor financiare, precum şi a modului de respectare a prevederilor legale în domeniul financiar -contabil.

 

Distribuie:

One thought on “Ciprian Iacob și Aritina Mihai , funcții la nivel central în PNL

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media